Τηλεπικοινωνίες

Cyta: το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη

Σημαντική τεχνολογική εξέλιξη για την Κύπρο

Μια υψηλή τεχνολογική κορυφή κατέκτησε η Cyta, καθώς το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone βραβεύτηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη».

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο των βραβείων Speedtest Awards™ της ανεξάρτητης εταιρείας Ookla®, κορυφαίας στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου. Η βράβευση βασίστηκε σε χιλιάδες μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από τους καταναλωτές στην Κύπρο, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2021. Το Speed Score™ της Cyta ξεπέρασε δεκάδες δίκτυα κινητής σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε o Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους σε ομιλία του στο συνέδριο Digital Agenda, στις 19 Οκτωβρίου στην Λευκωσία. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή τη διάκριση. Επιβεβαιώνει ότι τα δίκτυα της Cyta αποτελούν διεθνές σημείο αναφοράς για όλη την Ευρώπη. Αναγνωρίζει τον επαγγελματισμό, τη σκληρή δουλειά και κυρίως, τη θέλησή μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Η διάκριση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα μια σημαντική τεχνολογική εξέλιξη για τη χώρα μας. Αποδεικνύει ότι όταν η Κύπρος θέλει, μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης».

close menu