Προϊόντα-Υπηρεσίες

Checkout.com: Ξεκινά την έκδοση χρεωστικών καρτών για επιχειρήσεις

Τα έσοδα από την ενσωματωμένη χρηματοδότηση αναμένεται να φτάσουν τα 121 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2029 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη

Η ψηφιακή εταιρεία πληρωμών Checkout.com λανσάρει την υπηρεσία ‘’Έκδοση’’, επιτρέποντας σε όλες τις επιχειρήσεις να προσφέρουν χρεωστικές κάρτες και να ξεκλειδώσουν έναν τομέα που αποφέρει δισεκατομμύρια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ‘’Έκδοση’’ της Checkout.com δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να κλιμακώνουν εύκολα το δικό τους πρόγραμμα καρτών – παρέχοντας προϊόντα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε πελάτες μέσω προσαρμόσιμων φυσικών ή εικονικών καρτών. Εκατομμύρια κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί από την Checkout.com με εταιρείες όπως η Jow, για να αλλάξουν τελείως τον τρόπου που γίνονται τα καθημερινά ψώνια, ενώ ο συγκεκριμένος χρηματοοικονομικός τομέας αναμένεται να ανέλθει σε 7,2 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έως το 2030, με τα έσοδα να φτάσουν τα 121 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2029 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, αύξηση 187% από το 2022

Τί κάνει η ‘’Έκδοση’’ καρτών της Checkout.com;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξαλείφει την πολυπλοκότητα της προσθήκης προϊόντων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και βοηθά τις επιχειρήσεις να λειτουργούν γρήγορα με προγράμματα καρτών. Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να κατέχουν και να διαφοροποιούν την κάρτα τους από τις υπόλοιπες, είτε πρόκειται για μια βιώσιμη κάρτα που χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον ή ανακυκλωμένα υλικά για την αποφυγή πλαστικών απορριμμάτων είτε με μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς στον σχεδιασμό. Αυτό τις διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και ενισχύει το εμπορικό σήμα.

Η άκαμπτη τεχνολογία παλαιού τύπου σημαίνει ότι οι πολλαπλές ενοποιήσεις και η λειτουργική αναποτελεσματικότητα έχουν εμποδίσει τις επιχειρήσεις να μοιράζονται διατραπεζικές προμήθειες. Η σύγχρονη πλατφόρμα του Checkout.com ‘’Έκδοση’’, καταργεί τις ενσωματώσεις συνονθύλευμα, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανοίξουν νέες ροές εσόδων μέσω της λήψης ενός ποσοστού προμηθειών ανταλλαγής καρτών.
Η ‘’Έκδοση’’ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στα εργαλεία πληρωμών της Checkout.com, η οποία ενσωματώνεται με το ευρύτερο φάσμα προϊόντων της, όπως η απόκτηση, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις ταμειακές ροές και να μειώσουν τις απαιτήσεις προχρηματοδότησης. Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να μετακινούν εύκολα χρήματα σε φυσικές ή εικονικές κάρτες μίας χρήσης ή πολλαπλής χρήσης και, στη συνέχεια, να αυτοματοποιούν τα αποτελέσματα δαπανών με προσαρμοσμένους κανόνες.

“Στη Jow, η online εφαρμογή μας, αλλάζει τον προγραμματισμό αγορών παντοπωλείου και γευμάτων, κάνοντάς τη μια εύκολη και αποτελεσματική εμπειρία για τη δημιουργία προγραμμάτων γευμάτων και την εύκολη αγορά των συστατικών. Με αυτό, πρέπει να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες, αποτελεσματικές, προσαρμόσιμες και ασφαλείς εμπειρίες πληρωμής”, δήλωσε 0 Antoine Maillard, CTO και συνιδρυτής της Jow.

Νέες ροές εσόδων

“Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Checkout.com για να ενσωματώσουμε πληρωμές και έκδοση καρτών για να παρέχουμε αυτήν την καινοτόμο εμπειρία. Χρησιμοποιούμε προσαρμοσμένες, μίας χρήσης, εικονικές κάρτες που μπορούν να έχουν συγκεκριμένα όρια αξίας και ημερομηνίες λήξης, κάτι που όχι μόνο διευκολύνει τους πελάτες μας να κάνουν τα καθημερινά ψώνια τους, αλλά συμβάλλει στην αποφυγή απάτης και στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού μας. Μπορούμε επίσης να βρούμε νέες ροές εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης της έκδοσης καρτών με την ευρύτερη αλυσίδα αξίας πληρωμών και να προσφέρουμε συγκεντρωτική χρηματοδότηση καρτών για τη βελτιστοποίηση των ταμειακών ροών. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό και πολλές μελλοντικές καινοτομίες που μπορούμε να οικοδομήσουμε μαζί».

Τα έσοδα από την ενσωματωμένη χρηματοδότηση αναμένεται να φτάσουν τα 121 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2029 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, σημειώνοντας αύξηση 187% από το 2022. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο τομέας αναμένεται να αγγίζει τα 7,2 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030. Η ενσωματωμένη χρηματοδότηση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής όσο οι καταναλωτές δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι με τις τράπεζες για χρηματοοικονομικά προϊόντα και αναζητούν ολοένα και περισσότερο επιχειρήσεις που εμπιστεύονται. Οι επιχειρήσεις που κατακτούν αυτήν την αγορά θα ξεκλειδώσουν νέες ροές εσόδων και θα ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών.
Και δεν είναι μόνο οι εταιρείες του κλάδου Fintech ή οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Πολυεθνικές επιχειρήσεις και κλάδοι όπως ο online τουρισμός, οι αγορές, τα προγράμματα αφοσίωσης και εξόδων των πελατών αλλά και η ψηφιακή τραπεζική εκμεταλλεύονται την απρόσκοπτη είσοδο στη νέα υπηρεσία για να δημιουργήσουν προγράμματα καρτών που κινούν χρήματα με δημιουργικούς τρόπους. Η ‘’Έκδοση’’ είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους εμπόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον ΕΟΧ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.

close menu