Τηλεπικοινωνίες

Βράβευση για το Έργο «Έξυπνης Αστυνόμευσης» που Υλοποίησε η Intracom Telecom

1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα» στη θεματική περιοχή «Ασφάλεια του Πολίτη»

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει τη βράβευσή του έργου «Έξυπνη Αστυνόμευση» («Smart Policing») το οποίο παρέδωσε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) τον Σεπτέμβριο του 2021 και το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σύνθετων αναζητήσεων εν κινήσει στο πεδίο των επιχειρήσεων στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το έργο απέσπασε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα», στη θεματική περιοχή «Ασφάλεια του Πολίτη». Το βραβείο απονεμήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του ετήσιου Διαγωνισμού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στον διαγωνισμό υποβλήθηκαν και αξιολογήθηκαν, συνολικά, 82 προτάσεις από φορείς του δημόσιου τομέα με στόχο την ανάδειξη αποτελεσματικών, καινοτόμων και πρωτοπόρων διαδικασιών ψηφιοποίησης και απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών και δράσεων, οι οποίες βασίζονται στις κατευθύνσεις που υπαγορεύει η Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Σημειώνεται, ότι το σύστημα «Smart Policing» το οποίο υλοποίησε η Intracom Telecom μετά από διεθνή διαγωνισμό, παρουσιάστηκε από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

close menu