Προϊόντα-Υπηρεσίες

Απεριόριστη παραγωγικότητα με την WQHD UltraWide οθόνη της LG

Βέλτιστη διαχείριση των εργασιών σας με εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας

Στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον με τους γρήγορους ρυθμούς, στο οποίο προέχει η παραγωγικότητα, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) έρχεται να επαναπροσδιορίσει την αποδοτικότητα με την τελευταία της προσθήκη, τη νέα WQHD UltraWide™ οθόνη. Σχεδιασμένη για τον δυναμικό επαγγελματία, η LG 34BQ77QC-B δεν είναι απλώς μια οθόνη, είναι μια καινοτόμα μονάδα που έχει σκοπό να βελτιώσει την εργασιακή άνεση και παραγωγικότητά του χρήστη..

Στο πλαίσιο της σύγχρονης εργασίας και ιδίως στην τηλεργασία, οι οθόνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην υλοποίηση των καθημερινών εργασιών. Η LG 34BQ77QC-B συνδυάζει εργονομικό σχεδιασμό με ανάλυση UltraWide™ WQHD, παρέχοντας ευρεία και άνετη επιφάνεια εργασίας. Αυτό επιτρέπει την παράλληλη προβολή πολλαπλών προγραμμάτων, επιταχύνοντας την εκτέλεση των καθηκόντων.

Εξοπλισμένη με πληθώρα συνδέσεων, όπως USB Type-C™, DisplayPort, HDMI, Ethernet και USB (1Up/4Down) , μπορεί να ενταχθεί άψογα στη ροή εργασίας κάθε χρήστη. Παράλληλα, με ενσωματωμένη κάμερα Full HD και μικρόφωνο , η επικοινωνία γίνεται ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης ενσωματωμένο στερεοφωνικό ηχείο με MaxxAudio®, προσφέροντας ρεαλιστική πιστότητα ήχου και εξοικονομώντας χώρο για ένα πιο οργανωμένο γραφείο.

Η αποτελεσματικότητα της οθόνης, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην εργασία. Το μοντέλο 34BQ77QC-B προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με 99% κάλυψη της χρωματικής γκάμας sRGB και υποστήριξη του προτύπου HDR10. Είτε αναλύετε δεδομένα, είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σειρά, κάθε λεπτομέρεια αναδύεται με εξαιρετική ευκρίνεια.

Επιπλέον, η θύρα USB Type-C™ επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση συσκευών (έως 90W) και τη σύνδεση φορητών υπολογιστών με ένα μόνο καλώδιο . Έτσι, είτε έχετε να αντιμετωπίσετε τον φόρτο εργασίας σας, είτε να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας περιεχόμενο, η LG 34BQ77QC-B είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η αύξηση της παραγωγικότητας δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Ζήστε το μέλλον της εργασίας από κοντά με την οθόνη LG 34BQ77QC-B.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions και τις καινοτόμες οθόνες της, επισκεφθείτε την https://www.lg.com/gr/othones. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

close menu