Επιχειρήσεις

Aνανεωμένη εταιρική ταυτότητα για την Comsys

Η Comsys, καινοτόμος εταιρεία στην ανάπτυξη λύσεων για επιχειρήσεις εορτάζει φέτος τα 35 χρόνια λειτουργίας της. Η εταιρεία ανακοινώνει την νέα της εταιρική ταυτότητα και τον ανανεωμένο δικτυακό της τόπο (www.comsyscx.com). Η Comsys παραμένει o πλέον εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης στην υλοποίηση λύσεων για πολυκαναλικά contact centers. Επιπρόσθετα, διαθέτει προηγμένους ψηφιακούς βοηθούς και την πρωτοποριακή πλατφόρμα Jaggle για ανάπτυξη εφαρμογών με χαμηλές απαιτήσεις κώδικα (low-code), προϊόντα με τα οποία θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία πληροφορικής.

Με σημαντική εμπειρία στη διεθνή αγορά, υλοποιήσεις έργων μεγάλης κλίμακας, κορυφαία πιστοποιημένη ομάδα μηχανικών και εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης 24/7, η Comsys εξασφαλίζει την επιτυχία ακόμη και των πιο απαιτητικών έργων contact centers και ανάπτυξης enterprise software systems.

Οι αλλαγές στη εταιρική ταυτότητα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει στην πρωτοπορία της τεχνολογικής εξέλιξης. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Comsys συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που θα καλύψουν τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της και της αγοράς.

www.comsyscx.com

TAGS:

close menu