Τεχνολογίες

Acronis Cyber Protect Cloud: Η πιο αξιόπιστη all in one λύση προστασίας για κάθε επιχείρηση

Οι κυβερνοεπιθέσεις σήμερα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές στον χώρο του διαδικτύου, με τους cybercriminals να χρησιμοποιούν όλο και πιο εξελιγμένες τακτικές. Ένα ευάλωτο σύστημα, ένα κακόβουλο URL ή απλά ένα κακόβουλο αρχείο είναι αρκετό για να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο μιας επιχείρησης, να κρυπτογραφήσουν αρχεία και να αναπτύξουν ransomware.

Αν και τα αντίγραφα ασφαλείας εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για την επαναφορά των δεδομένων, δεν αρκούν για την προστασία τους. Πρέπει να υιοθετηθεί μια all in one λύση προστασίας, που καταφέρνει να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την προστασία των πολύτιμων δεδομένων όσο και την διαχείριση αυτών αλλά και των συστημάτων της επιχείρησης.

H Info Quest Technologies προτείνει τη λύση Cyber Protect Cloud της Acronis.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση cyber resilience

Το Acronis Cyber Protect Cloud δεν είναι απλώς μια λύση προστασίας στον κυβερνοχώρο.

H Acronis εφαρμόζει μια ενοποιημένη προσέγγιση που προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια εξαλείφοντας τα κενά στην άμυνα που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό το πετυχαίνει με ένα σύνολο λύσεων, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρηση έχει την προστασία που χρειάζεται:

Cybersecurity

Προλαμβάνει τις σύγχρονες κυβερνοαπειλές και αποτρέπει τις διαρροές δεδομένων με το βραβευμένο anti-malware το οποίο περιλαμβάνει δυνατότητες anti-ransomware που επικεντρώνονται σε zero-day threats.

Backup and recovery

Ελαχιστοποιεί την απώλεια δεδομένων στις υποδομές, καθώς και στα workloads με την καλύτερη τεχνολογία για backup and recovery, η οποία μπορεί να είναι είτε consumption based είτε ανά workload.

Management

Κεντρική διαχείριση του συνόλου της υποδομής με ενδελεχές monitoring και reporting, που δίνει τη δυνατότητα για εξ αποστάσεως υποστήριξη, αλλά και ελέγχου του συστήματος για vulnerabilities και security gaps.

Disaster recovery (DR)

Επιτρέπει σε DR-enabled tenants να δημιουργήσουν ασφαλή σύνδεση στο εταιρικό δίκτυο μέσω των προσωπικών τους συσκευών, αλλά και να κάνουν failover testing σε απομονωμένο περιβάλλον δικτύου.

File sync and share

Αυξάνει την παραγωγικότητα, επιτρέποντας τη δημιουργία και τον ασφαλή διαμοιρασμό εταιρικού περιεχομένου από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε συσκευή.

Notary

Διασφαλίζει τη γνησιότητα των δεδομένων, επιτυγχάνοντας παράλληλα διαφάνεια και μείωση των κινδύνων ασφαλείας με μια υπηρεσία που βασίζεται σε blockchain για notarization, e-signing και verification.

Κορυφαία προστασία σε 3 βασικούς πυλώνες

Πρόληψη

  • Ενσωματωμένες αξιολογήσεις ευπάθειας και διαχείριση ενημερώσεων κώδικα για την αποφυγή downtime και την προστασία από τις zero-day απειλές
  • Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από αντίγραφα ασφαλείας
  • Πρόληψη επαναλαμβανόμενων επιθέσεων (patch on recovery)

Δράση

  • Συνεχής προστασία δεδομένων (CDP) για αποφυγή απώλειας δεδομένων
  • Ενεργή προστασία από ransomware και άλλο κακόβουλο λογισμικό για την αποφυγή downtime
  • Μέθοδοι αυτοάμυνας και αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας

Αντίδραση

  • Ενσωματωμένη δυνατότητα αποκατάστασης από καταστροφές
  • Άμεση ανάκτηση: χωρίς απώλεια δεδομένων, σχεδόν μηδενικό RTO και RPO
  • Αποθήκευση μεταδεδομένων για τη διερεύνηση περιστατικών κυβερνοεπίθεσης

Η Info Quest Technologies είναι επίσημος συνεργάτης της Acronis για την ελληνική και κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση Acronis Cyber Protect Cloud, επικοινωνήστε με το τμήμα Security της Ιnfo Quest Technologies στο email: [email protected]

close menu