Εκδηλώσεις Teamworks

Με τη συμμετοχή του υφ. Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, συνεχίζεται το 24ο Greek ICT Forum – Infomobility World

Με τη συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, επαγγελματιών, επιστημόνων, εκπροσώπων από δημοσίους και ιδιωτικούς φορείς, συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου (2η ημέρα) και ολοκληρώνονται στις 17 Μαρτίου, οι εργασίες του 24ου Ετήσιου Συνεδρίου Greek ICT Forum, του «σημείου αναφοράς» της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών με κύριο θέμα: «The Greek Way to Autonomous Digital Enterprises», που παρουσιάζει καινοτόμες τάσεις της διεθνούς βιομηχανίας Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την υποστήριξη των Φορέων: ΕΚΤ, ΕΕΛΛΑΚ, ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΕΕΚΤ και ΣΕΚΕΕ.

Στο Συνέδριο, θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, όπου θα αναφερθεί στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα εξηγήσει για ποιους λόγους ο Τομέας Μεταφορών στην Ελλάδα, βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στην Ψηφιακή Βίβλο.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, καθώς και όλους τις/τους ομιλητές του 24ου Greek ICT Forum – Infomobility World, πατήστε ΕΔΩ.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται, μόνο ψηφιακά, στο τρισδιάστατο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Πυθαγόρας», που δημιούργησε η ελληνική εταιρεία e-Εxpo για λογαριασμό της Teamworks, το οποίο είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα.

Οι Χορηγοί του 24ου Greek ICT Forum – Infomobility World είναι οι εταιρείες:

Entersoft ως Grand Sponsor.

Epsilon Net, Epsilon SingularLogic, Hewlett Packard Enterprise – Performance, Space Hellas – SingularLogic ως Platinum Sponsors.

Cosmote, Info Quest Technologies, Netcompany -Intrasoft ως Gold Sponsors.

Interworks.cloud, Oracle, Softone ως Silver Sponsors.

Huawei, Lamda Hellix, Nokia, SAP, Schneider Electric ως Bronze Sponsors

Deloitte, Wings ICT Solutions ως Supporters

και ΑΠΕ-ΜΠΕ, Clip News, ICTplus.gr, ICTweekly ως Media Sponsors

Τις ενότητες και καταληκτικές συνεδριάσεις των τριών ημερών αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από οκτώ χιλιάδες Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και ευρωπαϊκές χώρες.

Για να επισκεφθείτε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του τριήμερου Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ

close menu