Επιχειρήσεις

Πρακτική άσκηση φοιτητών στη SYNTAX | Επενδύοντας στο μέλλον

Ο Όμιλος SYNTAX IT Group αναζητά ταλαντούχα και ενθουσιώδη άτομα που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους για να ενταχθούν στην ομάδα της!

H SYNTAX IT Group με περισσότερα από 37 χρόνια διεθνούς παρουσίας στην παροχή πρωτοπόρων λύσεων στον τομέα της πληροφορικής, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον Αραβικό Κόλπο και στην ΕΕ, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και software σε μεγάλες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων Τραπεζικοί, Ασφαλιστικοί και Εμπορικοί όμιλοι, οργανισμοί Τηλεπικοινωνιών, Ενέργειας, Μεταφορών και κοινής ωφέλειας.

Η εταιρία εξειδικεύεται στους τέσσερεις πυλώνες της Ψηφιακής Εποχής: Software Development & DevOps, IT Operations & Service Management, IT Governance, Security Risk & Compliance , Data Management & Business Intelligence, επενδύοντας αδιαλείπτως σε τεχνογνωσία, βέλτιστες πρακτικές και λύσεις που αναβαθμίζουν, εκσυγχρονίζουν και προσθέτουν αξία στους πελάτες της.

Ανταποκρινόμενη στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι οργανισμοί εντός και εκτός συνόρων, επενδύει στα στελέχη του μέλλοντος, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε σπουδαστές μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα αφορά έμμισθη πρακτική για σπουδαστές, οι οποίοι τελειώνουν ή τελείωσαν πρόσφατα τις σπουδές τους και ψάχνουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Οι πρώτοι μήνες περιλαμβάνουν εντατική τεχνική εκπαίδευση πάνω σε θέματα προγραμματισμού και συστημάτων πληροφορικής, πρακτική εμπειρία πάνω σε software λύσεις και βέλτιστες πρακτικές σε συνεργασία και με συνεχή υποστήριξη από τους συμβούλους και μηχανικούς της SYNTAX.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση:

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν όλοι όσοι έχουν πτυχίο ή ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στην πληροφορική, τον προγραμματισμό ή κάποιον παρεμφερή τομέα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα του email τον κωδικό GRDEV_2022.

Εάν λοιπόν έχεις πάθος για την πληροφορική και θέλεις να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια και γνώσεις, επωφελήσου από τη μοναδική ευκαιρία της SYNTAX και δήλωσε συμμετοχή!

close menu