Προϊόντα-Υπηρεσίες

Προστέθηκε το νέο Xperia™ L4 στην entry σειρά κινητών της Sony

Λεπτή οθόνη πλάτους 21:9, 6.2" για εύκολη περιήγηση και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών

Η Sony μόλις ανακοίνωσε το Xperia L4, προσθέτοντας ένα νέο, entry  μοντέλο στο χαρτοφυλάκιο των smartphones της που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία.

Οθόνη πλάτους 21:9 για κομψή σχεδίαση και αυξημένη λειτουργικότητα
Νέα άφιξη για την «L» σειρά της Sony, το νέο μοντέλο L4 επωφελείται από την λεπτή, ευρεία οθόνη 21:9 6.2″, που προσφέρει κομψή σχεδίαση και εφαρμόζει απόλυτα στο χέρι σας. Η αναλογία 21:9 σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερα δεδομένα στην οθόνη, κάνοντας λιγότερο «scroll», ενώ μαζί με το λογισμικό χρήστη (User Interface-UI) πολλαπλών παραθύρων της Sony, μπορείτε να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα δύο εφαρμογές την ίδια στιγμή σε ικανοποιητικό μέγεθος προβολής και για τα δύο παράθυρα. Η λειτουργία «Side sence» ενισχύει περαιτέρω την άνετη χρήση της συσκευής, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Διευρύνετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες
Το Xperia L4 είναι το πρώτο προϊόν της σειράς «L» της Sony, που διαθέτει τριπλή κάμερα, προσφέροντας κύριο φακό 13MP, ultra-wide φακό 5MP και κάμερα βάθους 2MP, επιτρέποντάς σας να εκφράζετε την δημιουργικότητά σας και να αποτυπώνετε υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικές φωτογραφίες, με το όμορφο «bokeh» εφέ να ολοκληρώνει τις λήψεις σας.

Απαθανατίστε κάθε λεπτομέρεια του πλάνου, εναλλάσσοντας τις δύο γωνίες μεταξύ τους, την ευρεία (wide) και υπερ-ευρεία (ultra-wide), αποτυπώνοντας έτσι όμορφα τοπία και πορτρέτα, χωρίς παρεμβολές.

Η οθόνη 21:9 ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα σας κατά τις λήψεις με την συσκευή, επιτρέποντάς σας να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες σε εντυπωσιακή αναλογία διαστάσεων 21:9.

Μπαταρία που διαρκεί
Η μπαταρία υψηλής απόδοσης 3,580mAh με γρήγορη φόρτιση θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους» σε πολυάσχολες μέρες, ώστε να συνεχίζετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Η φόρτιση Xperia με αντάπτορα της Sony «παρακολουθεί» το τηλέφωνό σας, όσο αυτό φορτίζεται, διασφαλίζοντας ότι η μπαταρία δεν υπερφορτώνεται και παραμένει λειτουργική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαθεσιμότητα
Το L4 είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, ενώ θα βρίσκεται προς πώληση σε επιλεγμένες αγορές από την άνοιξη του 2020 και μετά.

*Ο χρόνος και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά ή/και τον πάροχο

close menu