Πληροφορική

Λάνσαρε και στην Ιταλία το eRetail Audit της Convert Group

Σε Συνεργασία με τη Nielsen Ιταλίας στον Κλάδο των Online Super Markets

Η Convert Group, μετά από πολλούς μήνες εντατικών προετοιμασιών, λανσάρει το eRetail Audit στην Ιταλία σε συνεργασία με τη Nielsen. Η είσοδος στην ιταλική αγορά γίνεται στον κλάδο των Online Super Markets, ο οποίος είναι περίπου 15 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Ελλάδας.

Μεγάλοι λιανέμποροι της χώρας, έχουν ήδη συνάψει συμφωνία με την Convert Group και τη Nielsen Ιταλίας ενώ οι προμηθευτές καταναλωτικών αγαθών της χώρας δείχνουν εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον για τα στοιχεία που παράγει το eRetail Audit, με το πρώτο συμβόλαιο από μεγάλη πολυεθνική  να έχει υπογραφεί ήδη από τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται ότι η καινοτόμος πλατφόρμα eRetail Audit της Convert Group συγκεντρώνει real-time εμπορικά και marketing δεδομένα από μεγάλο δείγμα eshops στους κλάδους online φαρμακείου, super market και ομορφιάς σε 3 χώρες, και μέσω ανάλυσής τους δημιουργεί αξία σε λιανεμπόρους και προμηθευτές για την κερδοφόρο ανάπτυξή των μεριδίων τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation & Deputy CEO της Convert Group, ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και CEO της Convert Group, μαζί με τον Laurent Zeller Πρόεδρo της Nielsen Ιταλίας & Γαλλίας και λοιπά στελέχη της εταιρείας

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation και Deputy CEO της Convert Group, δήλωσε σχετικά: “Αυτή είναι μία σπουδαία στιγμή για όλους μας στην Convert Group γιατί αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά μετά την Ισπανία ότι το eRetail Audit έχει επιτυχημένη εφαρμογή σε χώρες εκτός Ελλάδας, ενώ μεταμορφώνεται σταδιακά ως ένας κοινά αποδεκτός τρόπος μέτρησης του ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών. Καταλύτης υπήρξε η συνεργασία μας με τη Nielsen Ιταλίας, με την οποία εργαζόμαστε πολύ μεθοδικά, με ισότιμο τρόπο και κοινό όραμα ώστε να δημιουργήσουμε αξία σε λιανεμπορους και προμηθευτές του κλάδου των ηλεκτρονικών super markets.

Περισσότερες πληροφορίες για την Convert Group στο convertgroup.com.

close menu