Τεχνολογίες

Το HP ExtendXR κάνει τη διαχείριση των VR All- in-One συσκευών απλή και ασφαλή

Η εμπορική ομάδα XR της HP ανακοινώνει μια νέα λύση SaaS που θα απλοποιήσει την κλιμακώδη ανάπτυξη και τη διαχείριση της εταιρικής εικονικής πραγματικότητας. Σε συνεργασία με την ArborXR, μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης συσκευών AR/VR, η HP διευκολύνει την απρόσκοπτη και ασφαλή εγκατάσταση και διαχείριση ενός στόλου VR All-in-One συσκευών, μέσω μιας νέας πλατφόρμας διαχείρισης εκτεταμένης πραγματικότητας (XR), την HP ExtendXR .

Η στρατηγική συνεργασία επιτρέπει στην HP να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία αιχμής AR/VR για να βοηθήσει τις εταιρείες να αναβαθμίσουν την ανάπτυξη XR, σε συνδυασμό με την παγκόσμια υποστήριξη και τεχνογνωσία της HP, ενώ εκτελείται στην ασφαλή υποδομή cloud της HP Horizon. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τροφοδοτούμε τη νέα πλατφόρμα XR της HP», δήλωσε ο CEO της ArborXR, Brad Scoggin. «Με τη συνεργασία τους, η ArborXR και η HP πρωτοστατούν στον επιχειρηματικό κλάδο AR/VR και διευκολύνουν τις εταιρείες να κλιμακώσουν τις εφαρμογές XR». Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξη και τον συντονισμό του HP ExtendXR μέσω της στενής μας σχέσης με την HTC και την Pico Interactive, οι οποίες παρέχουν κορυφαίες λύσεις StandaloneVR για επιχειρήσεις, όλες υποστηριζόμενες από πλατφόρμες Snapdragon® XR.

«Η HP διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων λύσεων που είναι βασικές για την τροφοδότηση των εξελίξεων στο τοπίο XR», δήλωσε ο Daniel O'Brien, General Manager της HTC Americas. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε τη λύση λογισμικού ExtendXR της HP με τα All-in-One headset μας, τα HTC VIVE Focus 3. Μαζί, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να επιτύχουν έναν εύκολο τρόπο για την κλιμάκωση των αναπτύξεων VR με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο».

“Δεδομένης της εξέλιξης και του μέλλοντος του VR στην επιχείρηση, πιστεύουμε ότι η HP Extend VR είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να κλιμακώσουν τις θέσεις εργασίας XR. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτή τη νέα λύση διαθέσιμη στα ισχυρά αυτόνομα ακουστικά VR” δήλωσε ο Leland Hedges, General Manager EMEA της Pico Interactive.

«Το HP ExtendXR που χρησιμοποιεί την βασική τεχνολογία του ArborXR, θα είναι μια σημαντικη πλατφόρμα διαχείρισης συσκευών καθώς  προετοιμαζόμαστε για την κλιμάκωση του XR στις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Patrick Costello, Senior Director of XR Business Development της Qualcomm Technologies, Inc. «Η Qualcomm Technologies και η HP έχουν μακροχρόνια σχέση και με πλατφόρμες Snapdragon XR που τροφοδοτούν 50+ συσκευές XR, συμπεριλαμβανομένων των HTC και Pico,  ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την HP να υποστηρίξει και να ενεργοποιήσει τους κοινούς μας εταιρικούς
πελατες.

Μια λύση XR από άκρο σε άκρο, όπως έπρεπε να είναι

Έχουμε δει την εικονική πραγματικότητα να αναπτύσσεται από μόνη της τα τελευταία δύο χρόνια. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο της εικονικής πραγματικότητας για εμπορικές εφαρμογές και κανείς δεν θέλει να μείνει πίσω. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Η Price Waterhouse Consulting διαπίστωσε ότι οι εκπαιδευόμενοι έχουν σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να ενεργήσουν και να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους στην πράξη μετά την εκπαίδευση μέσω εικονικής πραγματικότητας και ότι η εκπαίδευση με VR είναι κατά μέσο όρο τέσσερις φορές ταχύτερη από την παραδοσιακή προσέγγιση στην τάξη 1 . Βλέπουμε επίσης τη συναρπαστική καινοτομία, που δίνει ιδιαίτερη βάση στην υγεία και την ευεξία, συγκεκριμένα τη δυνατότητα να γίνει βελτίωση του τρόπου συνεργασίας μεταξύ ομάδων υψηλής σύνδεσης στα αρχικά στάδια του concept design για νέα προϊόντα και δομή και πώς οι ομάδες βελτιώνουν την αφοσίωση των πελατών με τα οφέλη της ανθρώπινης εμπειρίας.

Ωστόσο, καθώς αυτές οι λύσεις απογειώνονται, οι πελάτες δυσκολεύονται και θεωρούν χρονοβόρο να εγκαταστήσουν εκατοντάδες έως χιλιάδες VR AiO συσκευές. Και, μόλις εγκατασταθούν, δεν υπάρχει απλός τρόπος για να αναπτύξουν εφαρμογές VR και να διατηρήσουν τα πάντα ενημερωμένα μεταξύ του λογισμικού, του λειτουργικού συστήματος και του firmware της συσκευής. Αυτό που λείπει είναι ένας πλήρης τρόπος διαχείρισης της εικονικής πραγματικότητας από άκρο σε άκρο στο εμπορικό περιβάλλον ενός μεσαίου προς μεγάλου οργανισμού.

Το HP ExtendXR διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες κατά την κυκλοφορία του, με συναρπαστικές ενημερώσεις που προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν σε μηνιαία βάση:
1. Βελτιωμένη ρύθμιση και ομαδοποίηση συσκευών VR.
2. Μια κονσόλα προγράμματος περιήγησης που είναι απλή στη χρήση και στη διαχείριση για την ανάπτυξη εφαρμογών VR και τη διατήρηση ενημερωμένων headsets, επιτρέποντας τη διαχείριση υποστήριξης από τις περισσότερες συσκευές κινητών, tablet ή υπολογιστών, ανά πάσα στιγμή και από
οπουδήποτε.
3. Έλεγχος και βελτίωση της εμπειρίας των VR headset για τους τελικούς χρήστες του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τη λειτουργία Kiosk Mode και την προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης ExtendXR Home της HP.
4. Υποστήριξη για κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ εταιρειών και επιχειρήσεων για την υποστήριξη των MSP, System Integrator, προγραμματιστή περιεχομένου και συνεργατών προστιθέμενης αξίας που συνεργάζονται στενά με πελάτες μεσαίου έως μεγάλου οργανισμού.

Το brand που εμπιστεύεστε, η ασφάλεια που περιμένετε

Το HP ExtendXR παρέχει μια απρόσκοπτη λύση που περιλαμβάνει τις ανησυχίες ασφαλείας του τμήματος πληροφορικής, καθώς και μια επιπλέον διάσταση των αναλυτικών στοιχείων χρήσης VR που είναι ενσωματωμένα απευθείας στην υπηρεσία από την αρχή. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας στη λύση ExtendXR της HP περιλαμβάνουν έλεγχο πρόσβασης στην κονσόλα, ρόλους χρήστη, επιλογή φιλοξενίας περιεχομένου στον δικό σας χώρο αποθήκευσης cloud S3, επίβλεψη ενημέρωσης εφαρμογών και συσκευών, αρχείο καταγραφής ελέγχου 100%. Νέες λειτουργίες θα έρθουν σύντομα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το HP ExtendXR θα προσφέρεται με δύο επίπεδα υπηρεσιών, το τυπικό και το premium πρόγραμμα. Τιμή, δωρεάν δοκιμή και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Η υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Μαρτίου 2022.

close menu