Τεχνολογίες

Σε λειτουργία το νέο marketplace με την επωνυμία Shopflix.gr

Στον διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται το νέο marketplace με την επωνυμία Shopflix.gr, της εταιρείας Wellcomm, συμφερόντων της οικογένειας Μαρινάκη.

Μέχρι στιγμής με την νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών συνεργάζονται 133 καταστήματα, αριθμός βεβαίως που αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, και μέσω αυτής διατίθενται προϊόντα από 11 μεγάλες κατηγορίες: τεχνολογία, βιβλία, σπίτι & κήπος, υγεία & ομορφιά, παιχνίδια, παιδικά & βρεφικά, άθληση & χόμπυ, κατοικίδια, κάβα & είδη καπνιστού, Auto-Moto (είδη αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, αλλά και εξοπλισμός σκάφους), επαγγελματικά – B2B.

Για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ προβλέπεται δωρεάν παράδοση. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του δέματος, με τη χρέωση να είναι σταθερή για τα δύο πρώτα κιλά (2,50 ευρώ). Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την Courier Center, εταιρεία ταχυμεταφορών της οποίας εξαγόρασε πλειοψηφικό ποσοστό το καλοκαίρι του 2021 επίσης η οικογένεια Μαρινάκη.

close menu