Στελέχη

Ο Κωνσταντίνος Τσίλαγας νέος Chief Operating Officer της i4 Energy

Στην ενδυνάμωση της διοικητικής της ομάδας προχώρησε η i4 Energy, η οποία ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Τσίλαγας αναλαμβάνει καθήκοντα ως Chief Operating Officer της εταιρείας.

Ο κ. Τσίλαγας διαθέτει μακρά πορεία έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες και σημαντικούς οργανισμούς. Τελευταία κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών στην Intracom Telecom και κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει διατελέσει ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε εταιρείες ICT, όπως οι IBM, BULL S.A., LogicDIS, NOETRON, HoL – Vodafone. Η i4 Energy παρέχει λύσεις λογισμικού αιχμής, εξοπλισμού και υπηρεσιών για την ψηφιοποίηση του ενεργειακού τομέα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και του ελέγχου κάθε είδους υποδομής Smart City/ IoT.

Η εταιρεία αναπτύσσει τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους παραγωγούς, τους καταναλωτές και τους προμηθευτές ενέργειας στην αξιοποίηση της δύναμης των δεδομένων τους, προσφέροντας έλεγχο, πληροφόρηση και αυτοματοποιημένη διαχείριση των ενεργειακών τους λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο.

close menu