Στελέχη

Ο Γιώργος Κορωνιάς στο διοικητικό συμβούλιο της Acromove

Την ένταξη του Γιώργου Κορωνιά, πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone στο διοικητικό της συμβούλιο γνωστοποίησε η Acromove, η οποία παρέχει λύσεις edge cloud computing.

Αναγνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι ασύρματο, ο κ . Κορωνιάς ήταν πρωτοπόρος στην Ελλάδα θέτοντας τα θεμέλια για την κινητή τηλεφωνία. Ο Γιώργος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος από το 1992 έως το 2008, από τα στάδια ίδρυσής της έως την δημόσια εγγραφή της, ενώ αργότερα διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Είναι αναγνωρισμένη αρχή σε εταιρείες υψηλής ανάπτυξης στις αναδυόμενες αγορές. Ηλεκτρονικός μηχανικός με μετεκπαίδευση με μεταπτυχιακές σπουδές στα Αεροδιαστημικά συστήματα, κατείχε ηγετικές θέσεις στον τομέα της αεροδιαστημικής, της άμυνας και της πληροφορικής. Στο παρελθόν, συνίδρυσε τη Meazon όπου διετέλεσε και εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας. Επί του παρόντος, υπηρετεί ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Excelon Financial Services και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στην Inaccess UK.

«Έχουμε την απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κορωνιά στην Acromove ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και επενδυτή», δήλωσε ο Αρτέμιος Αχιλλόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Acromove. «Η εμπειρία, η προοπτική και η εις βάθος γνώση του για την αγορά των τηλεπικοινωνιών θα είναι τεράστιο πλεονέκτημα καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να πυροδοτήσουμε την επανάσταση του Edge».

«Η Acromove έχει ισχυρό όραμα και σχέδια για το μέλλον του Edge computing. Είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στην εταιρεία ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και βοηθάω να την οδηγήσω στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Κορωνιάς.

close menu