Επιχειρήσεις

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ στην MWC 2024

«Το ελληνικό οικοσύστημα κερδίζει σταδιακά την αναγνώριση που του αξίζει και δημιουργεί το δικό του στίγμα στον παγκόσμιο χάρτη»

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ συμμετείχε με έξι δυναμικές επιχειρηματικές ομάδες στο εθνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης “Mobile World Congress Barcelona 2024”, της σημαντικότερης Διεθνούς Έκθεσης του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας, καθώς και στην παράλληλη εκδήλωση “4 Years From Now” (4YFN) που διεξάγονται στην Βαρκελώνη.

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της ελληνικής αποστολής, τόνισε ότι «Το ελληνικό οικοσύστημα κερδίζει σταδιακά την αναγνώριση που του αξίζει και δημιουργεί το δικό του στίγμα στον παγκόσμιο χάρτη».

«Μόνο η Θερμοκοιτίδα του ΕΒΕΑ έχει φιλοξενήσει πάνω από 450 αξιόλογες επιχειρηματικές ομάδες, παρέχοντας στέγη, αλλά και εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και δικτύωση για την υλοποίηση των σχεδίων τους. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, έχουμε συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 διεθνείς διοργανώσεις καινοτομίας παγκοσμίως. Σήμερα, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην διεθνοποίηση, στη δικτύωση, στην υποστήριξη της πρόσβασης σε ξένες αγορές και πηγές χρηματοδότησης. Η πρόκληση της επόμενης δεκαετίας είναι να αναδείξουμε την καινοτομία σε ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Να αποκτήσουμε μια κρίσιμη μάζα καινοτόμων εταιριών, με ικανότητες για γρήγορη ανάπτυξη» κατέληξε η πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

close menu