Στελέχη

Η κα Βιβή Ντοβίνου HR Manager στη CPI A.E.

Στο δυναμικό της CPI εντάχθηκε η Βιβή Ντοβίνου αναλαμβάνοντας καθήκοντα HR Manager, στο πλαίσιο των οργανωσιακών αλλαγών της CPI.

Με είκοσι πέντε χρόνια εμπειρία στο χώρο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και όχι μόνο, έχει συνεργαστεί με εταιρείες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, φαρμάκων, call centers κα. Εκτός από το HR, αφιέρωσε δέκα χρόνια στις πωλήσεις και το business development με εξειδίκευση στο HR consulting και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η ένταξή της στο Management Team έχει ως στόχο την ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρείας και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών στο τμήμα HR ώστε την επόμενη μέρα η CPI να αποτελέσει Great Place to Work και να συνεχίσει να είναι ελκυστικός προορισμός στην αγορά της τεχνολογίας.

Ο κ. Άρης Παπαθάνος, CEO της CPI, αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη συνεργασίας με τη Βιβή Ντοβίνου! Με τις ικανότητές της και την εξαιρετική της ενέργεια θα μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμη περισσότερα βήματα προς την ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρείας, τη βελτίωση του εργασιακού κλίματος της CPI και τον μετασχηματισμό της κουλτούρας που χρειαζόμαστε».

close menu