Έργα - Εγκαταστάσεις

Η BEWISE υλοποιεί έργο digital transformation για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στη διαρκή βελτίωση των υποδομών της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέθεσε στη Bewise S.A. το έργο της αναβάθμισης των πληροφοριακών υποδομών της (Digital Transformation).

Το έργο αφορά στο σύνολο των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ (Γήπεδο, Κεντρικά Γραφεία, κέντρο προπονήσεων) με στόχο την πλήρη αναβάθμιση και μετάβαση στις υπηρεσίες ασφαλείας νέας γενιάς. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προμήθεια και ανανέωση εξοπλισμού UTM, Switching, WiFi Network καθώς και ενεργοποίηση υπηρεσιών νέας γενιάς (Web Filtering, IPS, APP control, SSL Inspection etc). Επίσης η Bewise προχώρησε στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών Wi-Fi του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης ώστε να εξυπηρετούνται με την μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα οι δημοσιογράφοι, οι διοργανωτές και τα μέλη των ομάδων.

Η BEWISE έχει επενδύσει και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υποδομές ώστε να επιτυγχάνει τις υποδομές για Digital Transformation  για τους πελάτες της αλλά και να παρέχει τεχνολογία τελευταίας αιχμής.

Σε μία χρονική περίοδο όπου η έννοια του ψηφιακού μετασχηματισμού (Digital Transformation) απέκτησε μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, έχει γίνει πλέον κατανοητό ότι η επιχειρηματικότητα απαιτεί την κατανόηση στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών με σκοπό την αναβάθμιση των λειτουργιών των οργανισμών και επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε ο ΙΤ Manager της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , κος Μίλτος Λυκιαρδόπουλος «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας της προκειμένου να προσφέρει αξία στους πελάτες. Έτσι και εμείς, θέλοντας να δώσουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους φιλάθλους μας αλλά και στους συνεργάτες μας, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του εξοπλισμού στις υποδομές μας. Η Bewise αντιλήφθηκε πλήρως τις ανάγκες μας και ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

close menu