Προϊόντα-Υπηρεσίες

H HP έφτασε το ορόσημο των 100 εγκαταστάσεων HP Indigo 100K

Η HP Inc. ανακοίνωσε την εγκατάσταση της 100ης ψηφιακής εκτύπωσης HP Indigo 100K σηματοδοτώντας ένα ορόσημο καθώς οι πελάτες συνεχίζουν να  ευδοκιμούν στην πρωτοποριακή εκτύπωση. Προσθέτοντας στον υπάρχοντα στόλο 5 προϊόντα HP Page Wide και Indigo, ο βραβευμένος πάροχος υπηρεσιών εκτύπωσης Solopress, συνεχίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό αυτό τον μήνα, με την εγκατάσταση της ψηφιακής εκτύπωσης HP Indigo 100K.

Ο Simon Cooper, MD της Solopress, σχολιάζει: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βλέπουμε την αγορά να ανοίγει και τις παραγγελίες να αρχίζουν να αυξάνονται μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τα τελευταία χρόνια αφιερώσαμε χρόνο ως επιχείρηση σε αλλαγές που προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας. Και για να υποστηρίξουμε αυτό το στόχο, προσθέσαμε πρόσφατα τον HP Indigo 100K στον στόλο μας, ο οποίος μαζί με την εισαγωγή του HP Siteflow, συμπληρώνει τις υπάρχουσες δυνατότητες αυτοματισμού μας.»

Η Solopress ιδρύθηκε το 1999 και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εκτύπωση, υποστηρίζοντας δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και μεταπωλητές. Μετά την άρση των περιορισμών για τον Covid, η αύξηση της ζήτησης έχει οδηγήσει στην ανάγκη για πρόσθετη χωρητικότητα. Επικαλούμενος την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία του HP Indigo 100K, ο Cooper συνέχισε, «ως επιχείρηση προσπαθούμε να μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητα ανά πάσα στιγμή και ο 100K μας δίνει την πρόσθετη χωρητικότητα,  αξιοπιστία και ποιότητα που αναζητούμε για τους πελάτες
μας».

Ο Haim Levit, Vice President and General Manager της HP Indigo σχολιάζει: «Είμαι απίστευτα περήφανος που πετύχαμε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο για την επιχείρηση. Αυτό είναι ένας έπαινος για την ομάδα και επίσης για τους πελάτες μας που έρχονται μαζί μας στο ταξίδι για να ξεκινήσουμε, να βελτιώσουμε και να δημιουργήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο που υποστηρίζει τον αληθινό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το χαρτοφυλάκιο που παρουσιάσαμε το 2020 υιοθετήθηκε με επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ο HP Indigo 100K δεν προσφέρει μόνο ευελιξία στους πελάτες μας, αλλά αποδίδει περισσότερο από τους υπόλοιπους, κάτι που έχουμε δει συγκεκριμένα από τους offset PSP που θεώρησαν ότι ο 100K είναι μια καλή λύση για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο μοναδικός συνδυασμός ποιότητας και παραγωγικότητας δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από τους πελάτες μας να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βλέπω τη  μακρόχρονη συνεργασία μας με τη Solopress να συνεχίζεται και να εξελίσσεται σε αυτά τα συναρπαστικά χρόνια που έρχονται».

Επίσης, σήμερα γιορτάζεται η 10η επέτειος από την εισαγωγή του χαρτοφυλακίου HP Indigo B2. Από τότε που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το HP Indigo 10000 το 2012, είδαμε μια πραγματική επανάσταση σε αυτή την αγορά. Την τελευταία δεκαετία, ορισμένοι πελάτες επέλεξαν να κάνουν μακροπρόθεσμες  επενδύσεις σε νέους στόλους, προκειμένου να συνεχίσουν να συμβαδίζουν με την αύξηση τόσο των παραγγελιών όσο και των αναγκών των πελατών, καθώς συνεχίζεται παγκοσμίως η επέκταση του ψηφιακού μετασχηματισμού. To σύστημα ψηφιακής εκτύπωσης HP Indigo 100K – το πιο παραγωγικό στην αγορά, εκτυπώνει έως και 6000 φύλλα την ώρα, επιτρέποντας στους εμπορικούς εκτυπωτές να μετατοπίζουν μεγαλύτερους όγκους από offset σε ψηφιακή μορφή για να καλύψουν τις σημερινές ανάγκες, παράγοντας μια σειρά εμπορικών εφαρμογών με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, υψηλή παραγωγικότητα, υπεύθυνη για την παράδοση 60 εκατομμυρίων φύλλων B2 το μήνα, χωρίς να δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Ανακοινώθηκε επίσης σήμερα η παγκόσμια διαθεσιμότητα του B2 HP Indigo 15K. Συνεχίζοντας να προσφέρει το ευρύτερο φάσμα εκτυπώσεων εφαρμογών B2 στην αγορά, η ψηφιακή πλατφόρμα B2 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, διαθέτει 1200 συστήματα σε 70 χώρες παγκοσμίως. Ο B2 HP Indigo 15K έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ευρύτερη ποικιλία απαιτήσεων των καταναλωτών με εξαιρετικά παραγωγικό τρόπο, διαθέτει μεγαλύτερη υποστήριξη πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων 15 ηλεκτρονικών μελανιών και απεριόριστων συμπαγών χρωμάτων.

Εξελίσσοντας διαρκώς την πλατφόρμα, η HP ανακοινώνει επίσης σήμερα τη διαθεσιμότητα του Auto Pallet Replacement και του 5 ου χρώματος για το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 100K. Εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία εκτύπωσης δεν διακόπτεται, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια νέα παλέτα αναμονής που εμπλέκει κάθε παρτίδα και εργασία όπως απαιτεί ο χρήστης, σπρώχνοντας την τυπωμένη στοίβα έξω από τη μονάδα παράδοσης επιτρέποντας στον χειριστή να εκτυπώνει, να στοιβάζει και να ξεφορτώνει όσο χρειάζεται. Αυτό το σύστημα θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022.

Κλείνοντας το 2021 με αυξημένη δυναμική, μετά από εξαιρετικά αποτελέσματα τριμήνου και την εισαγωγή των καλύτερων τεχνολογιών στην κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων του HP xRServices που υποστηρίζεται από το Microsoft Hololens 2 και του Print OS Site Flow, η HP Indigo συνεχίζει να ταιριάζει τη ζήτηση των πελατών με υπηρεσίες και λύσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη, οδηγούν στην ψηφιακή υιοθέτηση και την ενσωμάτωση και υποστηρίζουν έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο το 2022. Ο Haim Levit σχολιάζει ακόμα, «αυτό που είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι απλώς η αποφασιστικότητα του κλάδου να διατηρήσει τις επιχειρήσεις του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και να διευρύνει τις εφαρμογές και να αποδείξουν μελλοντικά τη δουλειά τους συνεχίζοντας να οδηγούν σε μια πλήρως ψηφιακή εγκατάσταση. Έχουμε δει μια τεράστια αύξηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν τη ροή εργασιών και τα εργαλεία αυτοματισμού μας με αύξηση 162% από την αρχή του 2021 και είχαμε τεράστιο ενδιαφέρον για το HP xRServices Microsoft Hololens, καθώς ο κόσμος στρέφεται σε μια νέα κανονικότητα και κοιτάζει προς ένα πιο αυτοματοποιημένο μέλλον. Είναι μια συναρπαστική περίοδος να δουλεύεις στον τομέα της εκτύπωσης!»

close menu