Πληροφορική

H Cosmos Business Systems παρουσίασε στο DELL Partner Form Case study για το Optiplex 7070 Ultra

H Cosmos Business Systems είχε την τιμή να είναι ο μοναδικός partner της Dell Technologies που παρουσίασε στο DELL Partner Forum ένα επιτυχημένο case study από έργο που υλοποίησε εν μέσω της πανδημίας κατά τη περίοδο της καραντίνας. Την παρουσίαση έκανε ο Ηλίας Ρίζος, BUs Director &  Sales Private Sector Deputy Director at Cosmos Business Systems κατά την οποία ανέλυσε το έργο της εταιρείας με την νέα σειρά προϊόντων Dell Optiplex 7070 Ultra.

Το case study αφορούσε ένα Global Call Center το οποίο αντεπεξήλθε στις ιδιαίτερες συνθήκες  εργασίας λόγω της πανδημίας Covid -19, εφαρμόζοντας την εξ αποστάσεως εργασία. Αυτή η ειδική συνθήκη ήταν μια μεγάλη πρόκληση για το συγκεκριμένο πελάτη, καθώς επικεντρώνεται κυρίως στην απομακρυσμένη υποστήριξη πελατών, με την συνδρομή  περίπου 10.000 υπαλλήλων που εργάζονται σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Βασικές προϋποθέσεις της προτεινόμενης λύσης ήταν η προμήθειά και χρήση μιας εύχρηστης λύσης desktop, στο συντομότερο δυνατό  χρόνο παράδοσης,  με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής  των προσφερόμενων προϊόντων και φυσικά σε  ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας υπόψιν όλες τις παραπάνω παραμέτρους, η Cosmos Business Systems πρότεινε τη καινοτόμο λύση του Optiplex 7070 Ultra της Dell Technologies. Η λύση αυτή ικανοποιεί τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής μονάδας ως προς:  την ευκολία χρήσης του desktop,  το  μηδενικό αποτύπωμα στον ατομικό χώρο εργασίας, την  καλύτερη συνδεσιμότητα, τις  καλύτερες ημερομηνίες παράδοσης υλικού,  την τεχνολογική καινοτομία του προϊόντος και φυσικά την μεγαλύτερη δυνατή επεκτασιμότητα ( 7xxx chassis).

Η εξαιρετική ανταπόκριση του πελάτη, σε συνδυασμό με την άμεση επέκταση της παραπάνω συμφωνίας,  είναι η πραγματική ανταμοιβή για την Cosmos και τους ανθρώπους της.

close menu