Διαφημιστική παρουσίαση

Gourmet Cuisine: H gourmet κουζίνα είναι μόνο ένα κλίκ μακρυά

Το www.gourmetcuisne.gr είναι ένα πρότυπο e-commerce site  που προσφέρει πιστοποιημένα γεύματα με εξαιρετική γεύση τόσο της ελληνικής, όσο και της διεθνούς κουζίνας. Η Gourmet Cuisine διαθέτει διατροφολόγο (Dr. Πωλ Φαρατζιάν είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος) που προτείνει εβδομαδιαία μενού για αθλητές, ηλικιωμένους, παιδιά και vegans, και επιπλέον παρέχει δωρεάν συμβουλές. Στα μενού αναγράφονται  όλα τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν τα γεύματα.

Με ένα κλικ στο www.gourmetcuisine.gr   παραγγέλνετε τα γεύματα που θέλετε και σε 48 ώρες τα παραλαμβάνετε σπίτι σας πάντα με τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Η έκπληξη έρχεται στην τιμή τους. Με λίγο περισσότερο από 20 € μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο μενού μιας εβδομάδας!

Τα μενού είναι εξειδικευμένα για μαθητές και παιδιά που χρειάζονται ενέργεια και βιταμίνες για την ανάπτυξή τους, για ηλικιωμένους όπου απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στα γεύματά τους,  αλλά και για αθλητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη διατροφή τους, περιέχοντας πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, στοιχεία τα  οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των υψηλών τους επιδόσεων. Τέλος, παρέχονται vegan επιλογές για όσους ακολουθούν αυτόν τον βιγκανισμό ως τρόπο ζωής. Ακόμα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές σπιτικές συνταγές.

Δίνοντας βάση στη μεσογειακή διατροφή, η Gourmet Cuisine χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες και προσφέρει υγιεινές επιλογές και αυθεντικές γεύσεις. Ακολουθώντας παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, παρέχει λύσεις ολοκληρωμένων γευμάτων: ορεκτικά, κύρια πιάτα, σάλτσες, συνοδευτικά, finger food, κ.λπ., καθώς και εναλλακτικές προτάσεις με superfoods. ‘Όλες οι επιλογές γευμάτων είναι αυθεντικής Μεσογειακής, αλλά και διεθνούς,  κουζίνας.

Η Gourmet Cuisine, μια δραστηριότητα της  PotPan, εγγυάται την πιστοποιημένη ασφάλεια καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και παράδοσης των γευμάτων με το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης IFS. Κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μια ασφαλή ροή για τα γεύματα της ημέρας από την παραγωγή ως την κατανάλωσή τους, χωρίς καμία άλλη επαφή.

Μπείτε στο site www.gourmetcuisine.gr ή καλέστε  στο 210-2201888 και απολαύστε γεύματα υψηλής γαστρονομίας και υγιεινής με παράδοση απευθείας στο σπίτι σας.

close menu