Στελέχη

Αναπληρωτής CEO της Nexi Ελλάδος ο Νίκος Παπαδόγλου

Την ανάληψη των καθηκόντων του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Νίκο Παπαδόγλου ανακοίνωσε η Nexi Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου Nexi, του ευρωπαϊκού ηγέτη PayTech.

Με εκτεταμένη εμπειρία σε θέσεις επικεφαλής σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, ο κ. Παπαδόγλου εντάχθηκε στο δυναμικό της Nexi Greece τον Ιούλιο του 2022 ως Chief Commercial Director – ρόλο που διατηρεί έως σήμερα. Ως νέος Αναπληρωτής CEO, διευρύνει περαιτέρω το εύρος των αρμοδιοτήτων του, ενισχύοντας την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της. Με έμφαση στην επιχειρησιακή ανάπτυξη, αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην εδραίωση της δυναμικής της Nexi Ελλάδος στην εγχώρια αγορά.

Ο κ. Eugenio Tornaghi, CEO της Nexi Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάληψη από τον κ. Παπαδόγλου της θέσης του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Με την πολύτιμη εμπειρία του και τις εξαιρετικές ηγετικές του ικανότητες, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Nexi στην Ελλάδα, στηρίζοντας ενεργά το όραμά μας για τη μετάβαση σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά».

TAGS:

close menu