Χρηματοδοτήσεις

Ξεκίνησε η συνεργασία Info Quest Technologies και Ecoflow

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Ecoflow για τη διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά των φορητών σταθμών ενέργειας, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

Από την κάλυψη αναγκών στο σπίτι, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, την εκδρομή και το camping, την εργασία σε εξωτερικό χώρο, ή ακόμα και  για μεγάλες επαγγελματικές υλοποιήσεις, όπως εκδηλώσεις και συναυλίες, οι σειρές φορητών σταθμών ενέργειας (power stations) Delta & River της Ecoflow, δίνουν τη λύση για άμεση, οικονομική, αξιόπιστη και φιλική στο περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, αναφέρει η Info Quest Technologies σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει;

H Ecoflow ιδρύθηκε το 2016, με όραμα να προσφέρει σε όλους φορητή, καθαρή και αξιόπιστη ενέργεια, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έχει πρόσβαση σε αυτήν και αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές γεννήτριες πετρελαίου / βενζίνης / αερίου. Συνεχίζοντας να επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτει σήμερα σε περισσότερες από 80 χώρες μία ευρεία γκάμα προϊόντων που εστιάζουν στον χρήστη και τις ανάγκες του.

Συνδυάζοντας μία σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες και λειτουργίες, οι λύσεις της ECOFLOW προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες στους χρήστες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

-Πατενταρισμένη Τεχνολογία X-Stream, για φόρτιση των power stations 0-80% σε 1 μόλις ώρα

-Καινοτόμο Σύστημα X-Boost για υποστήριξη μεγάλων συσκευών – περισσότερες από κάθε άλλη συσκευή ανά κατηγορία

-Πατενταρισμένο Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών για καλύτερη απόδοση και Διάρκεια Ζωής της Μπαταρίας

-Eπιπλέον μπαταρίες και δυνατότητα συνδυαστικής χρήσης προϊόντων για αύξηση της διαθέσιμης ισχύος, όσο χρειάζεται

-Ecoflow App για διαχείριση από το Smartphone

-Φιλική στο περιβάλλον λειτουργία, χωρίς καύσιμα, τοξικά αέρια, θόρυβο και απόλυτα ασφαλής για χρήση και σε εσωτερικούς χώρους

-Διαθέσιμα Ecoflow ηλιακά panels για γρήγορη φόρτιση με ηλιακή ενέργεια

Αξίζει να αναφερθεί ότι το  DELTA Pro έλαβα πρόσφατα από τους  Times τη διάκριση Best Invention 2021 (Οι σημαντικότερες Καινοτομίες του 2021 που θα αλλάξουν τη ζωή μας) στην κατηγορία του Sustainability, ως η πλέον καινοτόμος και βιώσιμη λύση για την υποστήριξη ενός νοικοκυριού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, οικιακού σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δυνατότητα φόρτισης από ηλιακά panels.

Η Info Quest Technologies μέσω της συνεργασίας της με την EcoFow ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

close menu