Χρηματοδοτήσεις

Σχέδιο χρηματοδότησης της Phoenix Engineering Hellas με την Hellenic Open Fiber

Την υπογραφή σχεδίου χρηματοδότησης με την Hellenic Open Fiber (HOF) ανακοίνωσε η Phoenix Engineering Hellas διευρύνοντας τη μεταξύ τους συνεργασίας και με κοινό στόχο την ανάδειξη της χώρα μας σε ηγετική δύναμη στα ευρωπαϊκά δίκτυα αιχμής.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Phoenix Engineering Hellas προχώρησε στην υπογραφή σχεδίου χρηματοδότησης με την Hellenic Open Fiber (HOF), θυγατρική εταιρεία της Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών μετρά ήδη έξι μήνες, με την Phoenix να έχει ήδη απορροφήσει το μεγαλύτερο κομμάτι δραστηριότητας της HOF στην Ελλάδα τόσο σε εργασίες κυρίου δικτύου, όσο και σε συνδέσεις τελικών πελατών. Με κοινό όραμα την αμοιβαία ανάπτυξη και εξέλιξή τους, μέσα από την σύμπραξη καινοτομίας των δύο εταιρειών, τίθενται τα θεμέλια μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας, που θα τοποθετήσει την χώρα μας σε ηγετική θέση στα ευρωπαϊκά δίκτυα αιχμής δημιουργώντας ισχυρές βάσεις για την ψηφιακή εποχή.

Σημειώνεται ότι η Phoenix Engineering, ιδρύθηκε το 2020 και σήμερα έχει έδρα τόσο στη Γερμανία, όσο και στη χώρα μας. Στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, στο πελατολόγιο της εντάσσονται οι μεγαλύτεροι πάροχοι στην Ευρώπη.

close menu