Κοινωνική δράση

Η Globe One Digital χορηγός του Έλληνα πρωταθλητή κωπηλασίας Αντώνη Παπακωνσταντίνου

Χορηγός του Έλληνα πρωταθλητή κωπηλασίας, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, αναλαμβάνει η Globe One Digital, εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το 2022 το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη πέρσι. Ο 24χρονος αθλητής θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη χώρα μας στην κωπηλασία και μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

«Στην Globe One Digital θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και αθλητές που φέρνουν σημαντικές διακρίσεις και προσφέρουν στην κοινωνία», δήλωσε ο Δημήτρης Παπουτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital. «Όταν μάθαμε ότι ο Αντώνης δεν είχε καταφέρει να βρει χορηγό, παρά τις διακρίσεις που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε ότι πρέπει να τον στηρίξουμε, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στην προετοιμασία του για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.».

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε το 1999 και είναι αθλητής του ΕΝΟΑ. Αγωνίζεται στην κατηγορία του σκιφ ελαφρών βαρών και τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις, όπως η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 το 2021 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022, καθώς και η 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022. Πιο πρόσφατη διάκριση, η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό ελαφρών βαρών κατά τη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη χορηγία της Globe One Digital, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστώ καλύτερα ενόψει των επόμενων διεθνών αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η στήριξη της Globe One Digital έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, καθώς αποτελεί την πρώτη ιδιωτική  χορηγία μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την επιλογή της», ανέφερε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Για την Globe One Digital η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί βασικό κομμάτι του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με στόχο την ενίσχυση της υπερπροσπάθειας των αθλητών και της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους. «Η χορηγία σε έναν από τους πλέον ταλαντούχους αθλητές της χώρας μας αποτελεί την πρώτη κίνησή μας όσον αφορά τη στήριξη μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών και θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες στο προσεχές μέλλον, με έμφαση και σε αθλήματα που δεν συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τις διακρίσεις που φέρνουν στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Παπουτσή

Για την Globe One Digital η έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας της με στόχο την ενίσχυση ομαδικών και ατομικών προσπαθειών που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και αναδεικνύουν τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι. Σε αυτό το πλαίσιο η Globe One Digital έχει στηρίξει ως χορηγός τις ποδοσφαιρικές ομάδες Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Ρόδου, Α.Ο. Σπάρτης και Α.Ε. Πάρου, τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Σπόρτινγκ και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ηλιούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Globe One Digital δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον τομέα του digital sports performance marketing στην Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Globe One Digital αφορούσε το online marketing των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Σήμερα, συνεργάζεται με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του online gaming, καθώς και με αθλητικά ειδησεογραφικά portals, ομάδες, μεμονωμένους αθλητές και εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού, ενώ παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε influencers στον χώρο του αθλητισμού.

close menu