Κοινωνική δράση

Η Δίρφυς αρωγός της κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης

Το εμφιαλωμένο νερό δίρφυς δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνική και πολιτιστική ευμάρεια του τόπου με πολλαπλές χορηγίες στο χώρο του αθλητισμού, των τεχνών και της εκπαίδευσης.

Η εταιρεία, τοποθετώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την κοινωνία και το ευ ζην των πολιτών της, γίνεται επίσημος χορηγός σημαντικών αθλητικών γεγονότων και συλλόγων της χώρας. Συγκεκριμένα, η Δίρφυς τους τελευταίους μήνες ανέλαβε τη χορηγία του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, ενός αγώνα κατά της γυναικοκτονίας και της παιδικής βίας, καθώς και του διαγωνισμού κατάδυσης Authentic Big Blue που διενεργείται κάθε χρόνο στην Αμοργό. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει την ανάπτυξη τοπικών αθλητικών ομάδων, όπως: Α.Ε. Έξω Παναγίτσα, Λεβαδειακός, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Αθλητικός όμιλος Λήλας Βασιλικού, ΠΑΟ Πολιτικών, ΓΑΣ Βασιλικού, Χαλκίδα Basketball Academy, Ηρακλής Ψαχνών, Παλιούρας, Α.Ο. Αιδηψού, καθώς και την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Βασιλικού «Ξηρόπολη».

Επιπλέον, η Δίρφυς προβαίνει σε χορηγίες πολιτιστικού χαρακτήρα, παρέχοντας τη στήριξή της στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας Εύβοιας και στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βασιλικού, δυο συλλόγους που μέσα από τις δράσεις τους διαφυλάττουν την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

Επίσης, η ευβοιωτική εταιρία εμφιάλωσης νερού στέκεται δίπλα σε σημαντικά πολιτιστικά δρόμενα. Συγκεκριμένα, στήριξε την πρεμιέρα της Σουηδικής παραγωγής, βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα, Triangle of Sadness, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας, καθώς και την ελληνική ταινία μικρού μήκους Humphrey του Στέφανου Γκέκα.

close menu