Κοινωνική δράση

GEP: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης σε Τουρκία και Συρία

Η GEP, ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι συνεισέφεραν στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία.

Με την υποστήριξη των εταιρειών, των εργαζομένων και των απλών ιδιωτών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση και η αποστολή αγαθών, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Η GEP, υποστηρίζοντας το σχετικό κάλεσμα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διέθεσε τις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, βοηθώντας έμπρακτα στην επιτυχή συγκέντρωση και αποστολή των αγαθών προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι ευχαριστίες αποδίδονται τόσο σε όσους συνεισέφεραν σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης, τους απλούς ιδιώτες και τους εργαζομένους της, όσο και στις ευαισθητοποιημένες εταιρίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, όπως η 𝗕𝗼𝗹𝘁𝗼𝗻 𝗛𝗲𝗹𝗹𝗮𝘀, 𝗖𝗼𝗹𝘂𝗺𝗯𝗶𝗮 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝘄𝗲𝗮𝗿, 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗠𝗶𝗹𝗹𝘀, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆 𝗟𝗶𝗻𝗲𝘀, 𝗡𝗲𝘄 𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲, 𝗣𝗥𝗜𝗢𝗥𝗜𝗧𝗬 𝗤𝘂𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁𝘀, Γεώργιος Π. Αλεξανδρής κ.α.

H συνεισφορά στο συνάνθρωπο αποτελεί συλλογικό κεκτημένο της εταιρικής κουλτούρας της GEP και αποτελεί δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας σε κάθε αντίστοιχη περίσταση.

Κοινωνική δράση

close menu