Κυβέρνηση

Φήμες για ανασχηματισμό στην Κυβέρνηση – Οι εξελίξεις και οι προθέσεις του Πρωθυπουργού 

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ιορδανία αύριο έχει εντείνει τις σχετικές φήμες

Στον απόηχο των ευρωεκλογών, οι φήμες για ανασχηματισμό της κυβέρνησης αυξάνονται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρωινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, αξιολόγησε το εκλογικό αποτέλεσμα με τους συνεργάτες του, χωρίς να αποκαλύψει τα σχέδιά του για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ιορδανία αύριο έχει εντείνει τις σχετικές φήμες. Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη την Τετάρτη το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου θα αποκαλύψει τις επόμενες κινήσεις του.

Παράλληλα, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως ανέφερε συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Στο Μέγαρο Μαξίμου σημειώνουν: «Ακούμε τη φωνή των πολιτών ότι μας εμπιστεύονται, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε, με φόντο τις εθνικές εκλογές του 2027».

close menu