Επιχειρήσεις

Εξαγορά της Netcompany-Intrasoft East Africa από τη Relational SA

H ενσωμάτωση της Relational East Africa και η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Relational SA, ανοίγει το δρόμο για νέες ανερχόμενες αγορές.

Η Relational SA, στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξή της στις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ανατολικής Αφρικής, προέβη σε συμφωνία για εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Netcompany-Intrasoft East Africa.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς σηματοδοτεί νέα εποχή για την Relational East Africa, καθώς η εταιρεία γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του PROFITS Core Banking Solution, της Netcompany-Intrasoft στις χώρες της Αφρικής και μη αποκλειστικός στις χώρες του South Asia Pacific. H ενσωμάτωση της Relational East Africa και η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Relational SA, ανοίγει το δρόμο για νέες ανερχόμενες αγορές, θέτοντας παράλληλα ισχυρές βάσεις για περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας στο επόμενο διάστημα.

Με την προσθήκη του χαρτοφυλακίου των πελατών της Netcompany-Intrasoft η δραστηριότητα της Relational ενισχύεται πολλαπλώς στην ευρύτερη περιοχή καθώς πλέον εισέρχεται δυναμικά στην αγορά Core Banking συστημάτων και εδραιώνει τη σημαντική της θέση στις παγκόσμιες αγορές.

Η επόμενη μέρα για την Relational επιβεβαιώνει την υπόσχεση της εταιρείας στους πελάτες της, η οποία εστιάζει σε τέσσερεις κεντρικούς πυλώνες:

  • Αξιόπιστη Παράδοση Έργου (Reliable Delivery)
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών (Exceptional Customer Support)
  • Τραπεζικά προϊόντα παγκόσμιας κλάσης (World-class Banking Products)
  • Περιφερειακό Κέντρο Αριστείας (Regional Centre of Excellence)

Σε σχέση με τη συμφωνία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Relational, Γιάννης Παπαευγενίου, δήλωσε: “Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο για τη Relational. H Relational Ανατολικής Αφρικής, η οποία καλύπτει δέκα χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής είναι πλέον γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη εταιρεία, ενισχύοντας την παρουσία μας στον Χρηματοοικονομικό κλάδο με έντεκα επιπλέον σημαντικούς Τραπεζικούς Πελάτες. Με έμφαση στην καινοτομία και τη διαλειτουργικότητα θα συνεχίσουμε το επενδυτικό μας πλάνο για να δημιουργήσουμε περισσότερη αξία για τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους μας, και την Ελληνική οικονομία. Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση της Netcompany-Intrasoft Ελλάδος για την εξαιρετική συνεργασία και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.”

close menu