Βραβεία - Διακρίσεις

ESET: “H Eπιλογή Των Πελατών Για Μεσαίες Επιχειρήσεις” στην Έκθεση Voice of the Customer 2024 της Gartner Peer Insights για τις Πλατφόρμες Προστασίας Τελικού Σημείου

Η ESET ανακηρύχθηκε «H Επιλογή Των Πελατών Για Μεσαίες Επιχειρήσεις» στην έκθεση «Voice of the Customer 2024 της Gartner Peer Insights για τις Πλατφόρμες Προστασίας Τελικού Σημείου».

Αυτή η διάκριση βασίζεται σε αξιολογήσεις που έκαναν 220 εξακριβωμένοι επαγγελματίες χρήστες και εστιάζει στην άμεση εμπειρία τους από τη χρήση της πλατφόρμας ESET PROTECT.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 96% των αξιολογήσεων που έλαβε η Gartner Peer Insights για την ESET ανέφερε βαθμολογία 5 ή 4 αστέρων (60% έδωσε βαθμολογία 5 αστέρων και 36% έδωσε βαθμολογία 4 αστέρων). Συνολικά, οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία 4,6 στα 5, με το 90% αυτών να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι θα συνιστούσαν το προϊόν της ESET, το οποίο λαμβάνει συνεχώς νέες λειτουργίες και ενότητες, ώστε να αντιμετωπίζει το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο στον κυβερνοχώρο.

Οι προμηθευτές που τοποθετούνται στο άνω δεξιό τεταρτημόριο αναγνωρίζονται με τη διάκριση Gartner Peer Insights Customers’ Choice, η οποία επισημαίνεται με το σήμα Customers’ Choice. Οι προμηθευτές που προκρίνονται ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν τόσο το μέσο όρο της Συνολικής Εμπειρίας της αγοράς όσο και το μέσο όρο του Ενδιαφέροντος και της Υιοθέτησης από τους Χρήστες.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακηρυχθήκαμε ως η επιλογή των πελατών στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων στην έρευνα της Gartner Peer Insights 2024 ´Voice of the Customer´ για τις πλατφόρμες προστασίας τελικών σημείων. Πιστεύουμε ότι αποτελεί πραγματική απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Pavol Balaj, Chief Business Officer της ESET. «Η διασφάλιση της προστασίας των τελικών σημείων είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, ειδικά στο σημερινό περιβάλλον. Το να βλέπουμε τα θετικά σχόλια των πελατών και να γνωρίζουμε ότι οι λύσεις μας συμβάλλουν στην ασφάλεια των εταιρειών, μας παρακινεί να συνεχίσουμε το έργο μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και την αναγνωρισμένη ανωτερότητα της ESET, κάντε κλικ εδώ.

TAGS:

close menu