Εκδηλώσεις Teamworks

Dell Technologies: Έλαβε τιμητική διάκριση στο 25o συνέδριο Greek ICT Forum 2023

Η απονομή των Greek ICT Awards πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου Greek ICT Forum 2023, το οποίο διεξήχθη φέτος στην Αθήνα στις 20-21 Μαρτίου και το οποίο η Dell Technologies υποστήριξε ως Platinum Sponsor.

Η Dell Technologies βραβεύθηκε για την πολυετή της προσφορά στην ελληνική αγορά τεχνολογίας στην εκδήλωση Greek ICT Awards. Ειδικότερα, η εταιρεία έλαβε Τιμητική Διάκριση για την καθοριστική συμβολή της στην ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Υπηρεσιών, στην μετάβαση της ελληνικής κοινωνίας στο ψηφιακό μέλλον και στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Η απονομή των Greek ICT Awards πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου Greek ICT Forum 2023, το οποίο διεξήχθη φέτος στην Αθήνα στις 20-21 Μαρτίου και το οποίο η Dell Technologies υποστήριξε ως Platinum Sponsor.

Ο κ. Aleksandar Preradovic, Γενικός Διευθυντής της Dell Technologies για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε: «Η Dell Technologies είναι υπερήφανη που τιμήθηκε στα ICT Awards για την πολυετή της συμβολή στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας και στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής οικονομίας. Μία από τις αποστολές της Dell Technologies είναι να προσφέρει μια απλή και εύκολη στην υλοποίηση εμπειρία cloud για όλους τους πελάτες στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις μας στοχεύουν στο να κάνουμε τον κόσμο του “multicloud by design” πραγματικότητα, παρέχοντας λογισμικό και υπηρεσίες cloud που μπορούν να καλύψουν και να κατανείμουν σωστά το σύνολο των τεχνολογικών αναγκών των πελατών μας, και βοηθώντας στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος cloud που συνδυάζεται αρμονικά».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, o κ. Σταμάτης Τσολακίδης, Data Center Account Executive της Dell Technologies συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα «Προκλήσεις που θα επηρεάσουν τις ψηφιακές επενδύσεις. Ο ρόλος του ICT Manager». Ο κ. Τσολακίδης ανέλυσε το ρόλο που διαδραματίζει η Dell Technologies ως πάροχος τεχνολογικών λύσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό την εποχή του multicloud. Μίλησε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία παρέχει επιπρόσθετη αξία στην υλοποίηση στρατηγικών multicloud, οι οποίες απλοποιούν και εξορθολογίζουν τις λειτουργίες πληροφορικής μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Greek ICT Forum 2023 μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://greekictforum2023.e-expo.gr/.

close menu