ICT plus
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Μοιραζόμαστε το μέλλον. Άρθρο του Travis Kalanick, Διευθύνοντος Συμβούλου της Uber

Πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber, Travis Kalanick, δημοσίευσε άρθρο του στο Business Today, αναφερόμενος στη νέα εποχή «διαμοιρασμού των μετακινήσεων» και τις θετικές αλλαγές που θα επιφέρει σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 2030, το ποσοστό των μετακινήσεων που θα πραγματοποιούνται μέσω εφαρμογών διαμοιρασμού αναμένεται να ανέλθει σε 25%. Σήμερα είναι μικρότερο από 4%.
20-1-2017

Ο Σνόουντεν και μια dream team ομιλητών...

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το δίκτυο acTVism διοργάνωσε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Ελευθερία & Δημοκρατία» στο...Μόναχο. Οι σημερινοί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, η πιθανότητα ενός νέου Ψυχρού Πολέμου, η τρομοκρατία και η παρακολούθηση, η οικονομική κρίση, οι προσφυγικές ροές και οι περιβαλλοντικές καταστροφές είναι χαρακτηριστικά της εποχής μας.
17-1-2017

«Το ελληνικό χρέος είναι το ψέμα του αιώνα» λέει ο Πωλ Καζάριαν, Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής και σημαντικός ιδιώτης επενδυτής στην Ελλάδα

Eάν υπολογίσει κανείς σωστά το ελληνικό χρέος, το ύψος του δεν ανέρχεται στο 177%, αλλά το ανώτερο στο 71% του ελληνικού ΑΕΠ. Σύμφωνα με τον Καζαριάν ο υπολογισμός του χρέους θα πρέπει να γίνει λοιπόν όχι με βάση την ονομαστική του αξία, δηλαδή 312 δισ. ευρώ το 2015, αλλά με βάση την χρονική αξία των των υποχρεώσεων της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον Καζαριάν ο υπολογισμός του χρέους θα πρέπει να γίνει λοιπόν όχι με βάση την ονομαστική του αξία, δηλαδή 312 δισ. ευρώ το 2015, αλλά με βάση την χρονική αξία των των υποχρεώσεων της Ελλάδας.
2-12-2016

Θεόδωρος Φέσσας στο Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η δημιουργία πλούτου και όχι η διανομή του. Χρειαζόμαστε μια νέα κοινωνική συμφωνία μεταξύ μας»

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας μίλησε στο 27ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιείται με θέμα: «Greece and the Global Disruptive Environment», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Η παγκόσμια οικονομική κρίση προκάλεσε τεκτονικές αλλαγές στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης, με αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση της αμφισβήτησης από πλατιά στρώματα της κοινωνίας που εναντιώθηκαν στις λεγόμενες «κατεστημένες πολιτικές και οικονομικές ελίτ». Την λαϊκή αυτή κατακραυγή εκμεταλλεύτηκαν αντισυμβατικοί πολιτικοί, είτε της Αριστεράς, είτε της Δεξιάς και διεκδίκησαν την εξουσία. Οι πολιτικοί αυτοί έθεσαν τα σωστά ερωτήματα, αλλά σταδιακά αποκαλύπτεται ότι δεν έχουν τις σωστές απαντήσεις.
28-11-2016

Άρθρο του David Graeber, Καθηγητή του London School of Economics

"Δημιουργούμε θέσεις εργασίας και δουλειές που δεν έχουν κανένα νόημα" Ένα προβοκατόρικο άρθρο του David Graeber, Καθηγητή του London School of Economics περιγράφει αυτό που ζούμε σήμερα, ως ύψιστη επιτυχία του καπιταλισμού. "Είναι σαν κάποιος να δημιουργεί θέσεις εργασίας, δουλειές που δεν έχουν κανένα νόημα και καμία ουσία και τίποτα να προσφέρουν, μόνο και μόνο για να μας κρατά όλους απασχολημένους".
18-10-2016

«Η ορθότητα της στρατηγικής μας επιβεβαιώνεται από την ανθεκτικότητά μας. Ηρθε η ώρα για το έμπρακτο ενδιαφέρον των μετόχων». Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου της Forthnet, κ. Πάνου Παπαδόπουλου στο ΑΠΕ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλώντας για την πορεία και τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας.Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε ότι η Forthnet σε ένα δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον έχει διατηρήσει «μια προσεκτική εμπορική πολιτική, η οποία σε συνδυασμό με τη συνεχή βελτιστοποίηση του κοστολογικού μοντέλου της εταιρείας, είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση σημαντικών οικονομικών δεικτών της εταιρείας.
16-9-2016

O Θεόδωρος Φέσσας μιλάει για τα πάντα: Πολιτική, οικονομία, επενδύσεις, επιχειρήσεις, εργασιακά

Ο Θεόδωρος Φέσσας, σε συνέντευξή του στο imerisia.gr,, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δραματική αποεπένδυση που βιώνει η Ελλάδα και ζητά ένα επενδυτικό σοκ άνω των 100 δισ. την επόμενη επταετία. Τονίζει ότι πρέπει να πάψουμε να συντηρούμε επιχειρήσεις - ζόμπι και να στηρίξουμε υγιείς εταιρείες με κίνητρα για την εισροή νέων κεφαλαίων.
25-7-2016

"To be done, make it simple. Ο κίνδυνος της ψηφιοποίησης της γραφειοκρατίας": Εισήγηση του κ. Βασίλη Μπαλάφα στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο eGov Forum 2016

Την Πέμπτη 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Νοvotel στην Αθήνα το 6ο Ετήσιο Σύνεδριο "e-Government Forum" με βασικό θεματικό τίτλο "Λειτουργικός και Παραγωγικός Δημόσιος Τομέας: Οι Ψηφιακές Τεχνολογίες έχουν τις λύσεις".
21-6-2016
1 / 9


best rabbit vibrator for sale good vibrators for women Sex toys for men adult sex toys online sex shops near me and you best rabbit vibrator for sale best rabbit vibrator for sale good vibrators for women good vibrators for women best rabbit vibrator for sale good vibrators for women best rabbit vibrator for sale strap on female toys small strap on strap on handcuffs sex strap on vibrators for women adult shop online good Vibrators vibrators for women