2/8/2017
Η PARKGURU προσθέτει δυνατότητες Social Login και Online Κρατήσεις

Η βραβευμένη εφαρμογή της PARKGURU, το καλύτερο app της χρονιάς στο Mobile Connected World Conference 2017, αναβάθμισε τις λειτουργίες της, προσθέτοντας δυνατότητες Social Login και Online Κρατήσεων. Τώρα οι οδηγοί θα μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα με την εφαρμογή από τα κινητά τους μέσω κοινωνικών δικτύων (Google, Facebook). Επίσης οδηγοί που δεν έχουν κατεβάσει τις εφαρμογές iOS ή Android, θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέσω του browser από υπολογιστές, κινητά και tablets.

Η δυνατότητα των καταναλωτών να χρησιμοποιούν την ταυτότητα τους από τα κοινωνικά δίκτυα για να εγγραφούν και να συνδεθούν σε εφαρμογές είναι κρίσιμη, καθώς το Facebook είχε 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Με την νέα έκδοση της PARKGURU, οι οδηγοί μπορούν να συνδεθούν με την εφαρμογή κάνοντας χρήση των αγαπημένων λογαριασμών τους στο Facebook ή το Google. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή με τον αριθμό του κινητού τους. Η νέα δυνατότητα φέρνει στους οδηγούς την ευκολία της κοινωνικής σύνδεσης με την εφαρμογή της PARKGURU, με την εμπιστοσύνη της επαλήθευσης στοιχείων.

Επίσης, για όλους τους οδηγούς που επιθυμούν την ευκολία του υπολογιστή τους, τώρα έχουν την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις πάρκινγκ από το σπίτι ή το γραφείο σε αεροδρόμια, λιμάνια και στο κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης με χρήση ενός απλού web browser. Στη διεύθυνση, https://parkguru.com θα μπορούν να κάνουν αναζητήσεις, να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν κρατήσεις για πάρκινγκ. Η νέα δυνατότητα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστής, κινητό ή tablet) με τη χρήση κάποιου browser όπως το Google Chrome, Safari ή Firefox.

“Οι νέες προσθήκες στην εφαρμογή της PARKGURU, δίνουν στους οδηγούς έναν πολύ εύκολο τρόπο να συνδεθούν και να βρουν θέσεις πάρκινγκ. Οι νέες λειτουργίες επιτρέπουν στην PARKGURU να δημιουργήσει πιο αυθεντικές σχέσεις με τους οδηγούς της εφαρμογής, κατανοώντας τις προτιμήσεις τους και ανακαλύπτοντας πως τους αρέσει να αλληλεπιδρούν”, δήλωσε ο Ζώης Σιόγκας, Διευθυντής Πωλήσεων της PARKGURU.

Σήμερα μέσω της PARKGURU οι οδηγοί έχουν πρόσβαση για κρατήσεις σε περισσότερες από 10.000 θέσεις πάρκινγκ στην Ελλάδα, πανελλαδική κάλυψη, καθημερινή εικοσιτετράωρη υποστήριξη, δωρεάν κρατήσεις / ακυρώσεις, σύγκριση τιμών και κόστος στάθμευσης χωρίς εκπλήξεις. Ταυτόχρονα η PARKGURU προσφέρει πληροφορίες για εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ σε όλη την Ευρώπη και Αμερική.