ICT plus
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

18/6/2007
Αναδιπλούμενο κινητό της Sony Ericsson

Ανακοινώθηκε την 14η Ιουνίου η κυκλοφορία του Z250, του νέου εντυπωσιακού αναδιπλούμενου κινητού της Sony Ericsson.Σε μέγεθος τσέπης και πάχος μόλις 19mm, το Z250 είναι ντυμένο στα ασημί με κομψά μοτίβα που «φυλακίζουν» το φως. Η καλή ποιότητα κάμερας και η δυνατότητα αποθήκευσης έως και 200 εικόνων που διαθέτει το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό. Ενώ η πραγματικά απλή του πλοήγηση με ξεκάθαρα εικονίδια οργάνωσης και πρόσβαση σε βασικά χαρακτηριστικά με ένα κλικ, μετατρέπουν το Z250 στο τηλέφωνο που σίγουρα θα θέλετε να αποκτήσετε.

Το αναδιπλούμενο κινητό Z250 της Sony Ericsson με κάμερα

  • Έλξη από την πρώτη ματιά. Μεταλλικά στοιχεία που κεντρίζουν την προσοχή και εξωτερική οθόνη εικονιδίων
  • Λιτό στυλ. Ένας μοντέρνος σχεδιασμός με βασικό του χαρακτηριστικό την απλότητα. Εύκολο στη χρήση.
  • Αναμνήσεις σε μέγεθος τσέπης. Τραβήξτε και αποθηκεύστε έως 200 φωτογραφίες για να τις χαρείτε και να τις μοιραστείτε με φίλους

«Το αναδιπλούμενο Z250 συμπληρώνει την πρόταση που κάνει και το T250 που όμως έχει σχεδιασμό 'candybar' ή 'stick'» λέει ο Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. «Κατανοούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται ένα τηλέφωνο για να εκτελεί καλά τις βασικές λειτουργίες όμως δεν θέλουν να συμβιβαστούν όσον αφορά το στυλ ή την ξεχωριστή εμφάνιση. Το νέο Z250 έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει αυτήν την ισορροπία.»

Το απόλυτο στυλ
Η μοντέρνα εμφάνιση υψηλής αισθητικής με τα μεταλλικά στοιχεία δίνουν στο Z250 μια μοναδική αίσθηση. Η χρωματική επιλογή μεταξύ του Morning White και του Silent Black το κατατάσσει στις δημοφιλείς κατηγορίες τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Η πρόσοψη του τηλεφώνου είναι εντελώς λεία και τα εικονίδια παραμένουν κρυμμένα μέχρι να εμφανιστούν από κάποια εισερχόμενη κλήση ή μήνυμα. 

Μοδάτες φωτογραφίες
Χρησιμοποιήστε το Z250 για να τραβήξετε ανεπανάληπτες στιγμές με τους φίλους σας και μοιραστείτε τις μαζί τους με ένα ξεχωριστό και ελκυστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εμφάνιση slide show. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρυθμίσετε  την εμφάνιση της σειράς των φωτογραφιών, να συναντηθείτε με φίλους και να τις απολαύσετε απευθείας από το κινητό σας.  Με χωρητικότητα αποθήκευσης έως 200 εικόνες σας προσφέρεται αρκετός χώρος για να έχετε μαζί σας όλες τις σημαντικές σας φωτογραφίες.

Ο προσωπικός σας βοηθός
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ στο Z250 για να έρθετε σε επαφή με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας.  Όποτε θελήσετε να στείλετε ένα μήνυμα, να έχετε πρόσβαση στην κάμερα ή να πάτε απευθείας στην ατζέντα σας, όλα αυτά είναι μόνο ένα κλικ μακριά με το πλήκτρο πολλαπλού τρόπου πλοήγησης.  Παρόλο που ζυγίζει μόνο 90 γραμμάρια, το Ζ250 διαθέτει έως και 7 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 300 ώρες χρόνο αναμονής.

Αξεσουάρ για το Z250 σας 
Το Universal Car Holder HCH-70 είναι ένα εύχρηστο εξάρτημα για το αυτοκινήτου που σας βοηθά να μιλάτε με το handsfree ενώ οδηγείτε. Προσθέστε ένα σετ Stereo Handsfree Headset και χειριστείτε τις κλήσεις σας με άνεση. 

Αν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία, ringtones και άλλα μεταξύ του υπολογιστή σας και του Z250, τότε το καλώδιο USB DCU-70 είναι μια εύκολη λύση. Αν πάλι θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιήσετε μια κλήση ακόμη και όταν βρίσκεστε σε διακοπές, επιλέξτε τον Micro Travel Charger CMT-60 και απλώς συνδέστε το τηλέφωνο σας απευθείας στην πρίζα για να το φορτίσετε.

Το Z250 της Sony Ericsson διατίθεται στις παρακάτω εκδόσεις και θα διατίθεται παγκοσμίως από το 3ο τρίμηνο του 2007:

Z250i και Z258c (GSM/GPRS 900/1800/1900)
Z250a (GSM/GPRS 850/1800/1900)

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 625 επόμενη > τελευταία >>