ICT plus
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

29/10/2020
H CANON προσφέρει υψηλές επιδόσεις για γραφεία κάθε μεγέθους με τη νέα σειρά IMAGERUNNER ADVANCE DX C257/C357

H Canon ανακοινώνει νέα μέλη στην οικογένεια προϊόντων εκτύπωσης imageRUNNER ADVANCE DX, που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην συνέχεια της διαδρομής τους στον κόσμο του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνδυάζοντάς τα με τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού uniFLOW Online, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας με πρωτοποριακή τεχνολογία σάρωσης και ασφαλή διαχείριση ψηφιακών εγγράφων.

Νέα μοντέλα A4 στηρίζουν τον μεταβαλλόμενο εργασιακό χώρο

Με βάση την επιτυχημένη εισαγωγή του δικού μας ψηφιακού μετασχηματισμού, όπως εκφράζεται στη σειρά A3, ανακοινώνουμε επίσης την ολοκλήρωση του αναβαθμισμένου χαρτοφυλακίου imageRUNNER ADVANCE DX με την κυκλοφορία νέων έγχρωμων μοντέλων A4 – της σειράςimageRUNNER ADVANCE DX C257/C357. Συνεχίζοντας να παρέχουμε μια συνεπή εμπειρία χρήσης σε όλο το φάσμα των προϊόντων μας, αυτές οι νέες συσκευές αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας να αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας πέρα από αυτή καθαυτή την τεχνολογία εκτύπωσης και σάρωσης, δημιουργώντας προσαρμόσιμους κόμβους για ψηφιακό μετασχηματισμό, όπου κι αν βρίσκεστε στη διαδρομή του ψηφιακού σας μετασχηματισμού, και ανεξάρτητα από την οργάνωση του χώρου εργασίας σας.

Το μικρό αποτύπωμα των μοντέλων A4 προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στον εκτυπωτικό σας στόλο, χωρίς συμβιβασμούς στην παραγωγικότητα. Ιδανικά ως ειδικές συσκευές τμημάτων, για μειωμένους κεντρικούς χώρους γραφείων ή τοπικούς κόμβους συνεργασίας, τα νέα μοντέλα εκτύπωσης και ψηφιοποίησης, εντάσσονται πλήρως οπουδήποτε τα χρειάζεται η ομάδα σας.

Προηγμένος εξοπλισμός για ενίσχυση της παραγωγικότητας

Η νέα σειρά image RUNNER ADVANCED XC257/C357  παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την ενίσχυσης της παραγωγικότητας όπως:

  • Ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 σελ/ λεπτό σε Α4
  • Ολοκληρωμένη ασφάλεια με προστασία πολλαπλών επιπέδων για τα έγγραφα, τις συσκευές και τα δίκτυα, με κρυπτογράφηση δεδομένων και έλεγχο ταυτότητας χρηστών
  • Σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου
  • Σάρωση ακριβείας χωρίς γραμμώσεις, με ταχύτητα έως 190 εικ./ λεπτό (Α4).
  • Μοναδική γυάλινη επιφάνεια σάρωσης, ανθεκτική στους λεκέδες και νέος μηχανισμός τροφοδοσίας χαρτιού για καλύτερα αποτελέσματα σάρωσης
  • Πλήρως ψηφιακό έγχρωμο πάνελ αφής 10,1 ιντσών

Ανανεωμένο λογισμικό uniFLOW Online Express

Παράλληλα με την εισαγωγή νέων μοντέλων στην οικογένεια imageRUNNER ADVANCE DX, έχουμε προχωρήσει στην αναβάθμιση του λογισμικού uniFLOW Online, το οποίο αξιοποιεί με ιδανικό τρόπο τις προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης της νέας γενιάς εκτυπωτικών μας συστημάτων. Η νέα, ολοκληρωμένη λύση λογισμικού εστιάζει στη μεγαλύτερη ευκολία σύνδεσης με τους εταιρικούς πόρους εκτύπωσης μέσω του cloud, για πιο αποτελεσματική, ασφαλή και εύχρηστη εκτύπωση, σάρωση, ψηφιοποίηση και διακίνηση εγγράφων.

Η ενημερωμένη λύση διαχείρισης παραγωγής εγγράφων uniFLOW Online, βασίζεται στο cloud, για την υποστήριξη παραγωγικών ροών εργασίας, ανεξάρτητα από την εκάστοτε τοποθεσία. Ιδανική για καταστήματα, τμήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, ομάδες διαχείρισης λογαριασμών πελατών ή οποιοδήποτε τμήμα που θέλει να βελτιώσει τη ροή εργασίας του, η νέα λύση uniFLOW Online 2020.2 επιτρέπει στους εργαζόμενους να διαχειρίζονται τα έγγραφα πιο εύκολα μέσω του cloud, δημιουργώντας μεγαλύτερη αυτοματοποίηση στην πλατφόρμα. Αυτό μειώνει τον διαχειριστικό φόρτο για τους υπαλλήλους και μειώνει τις πιθανότητες για σφάλματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους της επιχείρησης.

Η τελευταία έκδοση του λογισμικού, που διατίθεται με το χαρτοφυλάκιο imageRUNNER ADVANCE, προσφέρει τώρα το χαρακτηριστικό “Filing Assist”, το οποίο μπορεί να προσδιορίσει αυτόματα και να αρχειοθετήσει σαρωμένα έγγραφα. Λεπτομέρειες της σάρωσης, όπως ο τύπος εγγράφου ή η εταιρεία, εξάγονται στο σημείο της ψηφιοποίησης και αμέσως το έγγραφο κατονομάζεται και αποθηκεύεται στη σωστή θέση στο cloud. Χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση, το λογισμικό μπορεί επίσης να μάθει να αναγνωρίζει κοινά επιχειρηματικά έγγραφα για την υποστήριξη ταχύτερης αυτόματης αρχειοθέτησης την επόμενη φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκευτείτε την ιστοσελίδα https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-c257-c357-series/

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 626 επόμενη > τελευταία >>