ICT plus
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

24/5/2007
Νέοι δέκτες AV από τη Sony

Ακολουθώντας την επιτυχία της σειράς δεκτών ES, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι και έλαβε επαίνους σε όλη την Ευρώπη, η Sony διευρύνει την σειρά δεκτών AV της με τρία νέα μοντέλα: τα STR-DG510, STR-DG710 και STR-DG910.

Συνδυάζοντας απλότητα στις ρυθμίσεις και τη χρήση με προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης και εξαιρετική απόδοση, διατηρώντας παράλληλα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, οι νέοι δέκτες έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν το επίκεντρο κάθε οικιακού συστήματος ψυχαγωγίας και απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες χρηστών, από αυτούς που αγοράζουν για πρώτη φορά επίπεδη οθόνη ως τους αφοσιωμένους παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Χάρη στο επαναστατικό σύστημα DM Port, μπορείτε να συνδέσετε στους δέκτες ακόμα και το κινητό σας  τηλέφωνο, το Network WALKMAN σας ή τον υπολογιστή σας και να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή ήχου μέσα από τα ηχεία σας.

Οι μηχανικοί της Sony σχεδίασαν τα νέα μοντέλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα στη χρήση, χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα του ήχου. Και οι τρείς δέκτες - ο STR-DG510, ο STR-DG710 και ο κορυφαίος δέκτης της σειράς STR-DG910 - διαθέτουν πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία ρύθμισης για την προσαρμογή του ήχου στο χώρο και τη διάταξη ηχείων του κάθε χρήστη, χρησιμοποιώντας το σύστημα Digital Cinema Auto Calibration που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στη σειρά δεκτών ES.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν επίσης δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ δέκτη και τηλεόρασης με ένα μόνο καλώδιο, μέσω HDMI switching. Οι κάτοχοι των μοντέλων STR-DG710 STR-DG910 θα μπορούν επίσης να ελέγχουν το πλήρες σύστημα Sony τους - το DVD player, το δέκτη και την τηλεόραση - χρησιμοποιώντας ένα μόνο τηλεχειριστήριο, χάρη στη νέα τεχνολογία Bravia Theatre Sync που διαθέτουν τα νέα μοντέλα.

Οι δέκτες είναι σχεδιασμένοι για να εξυπηρετούν όλες τις σύγχρονες ανάγκες ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα είναι έτοιμοι για το μέλλον. Και τα τρία νέα μοντέλα διαθέτουν τεχνολογία HDMI switching, επιτρέποντας τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών - DVD players ή recorders, κονσόλες παιχνιδιών και ψηφιακούς τηλεοπτικούς δέκτες- με ένα μόνο καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση, εξασφαλίζοντας «τακτοποιημένες» εγκαταστάσεις.

Το σύστημα DIGITAL MEDIA PORT (DMPORT), το οποίο χρησιμοποιεί μια ποικιλία προαιρετικών εξαρτημάτων συμβατών με μία μόνο σύνδεση στο πίσω μέρος των νέων μοντέλων, επιτρέπει τη σύνδεση φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής και υπολογιστών και την αναπαραγωγή ήχου από αυτές τις συσκευές μέσω των δεκτών. Η Sony διαθέτει εξαρτήματα για χρήση με τις συσκευές Network WALKMAN, καθώς και εξάρτημα Bluetooth για χρήση με κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson WALKMAN και άλλα συμβατά μοντέλα. Επίσης διαθέτει μια μονάδα Wi-Fi η οποία επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση (streaming) μουσικής από τον υπολογιστή προς το δέκτη.

Και οι τρεις δέκτες θέτουν νέα standards προδιαγραφών και γνωρισμάτων για τις τιμές τους: Με το entry - level μοντέλο STR-DG510, η Sony προσφέρει το ταχύ, ακριβές σύστημα Digital Cinema Auto Calibration σε ένα τομέα της αγοράς όπου τέτοια συστήματα αυτόματων ρυθμίσεων σπανίζουν.

Το μοντέλο STR-DG910 διαθέτει μια γκάμα γνωρισμάτων τα οποία δεν θεωρούνται συνηθισμένα ακόμα και σε πολύ ακριβότερα μοντέλα, όπως η βελτίωση (upconversion) της ανάλυσης της εικόνας και η συμβατότητα με τον ήχο high - definition που προσφέρουν οι δίσκοι Blu-ray. Τέλος, όπως θα περιμένατε από τη Sony, ο STR-DG910 διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις στον ήχο και την εικόνα, οι οποίες είναι εφικτές χάρη στην επιμελή σχεδίαση και κατασκευή και την εκτεταμένη διαδικασία ρύθμισης.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 620 επόμενη > τελευταία >>