ICT plus
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INTERNET - e-BUSINESS - MME

5/8/2020
Το Vodafone TV θα προβάλλει και τον δεύτερο κύκλο του “Pablo”, δίνοντας ξανά τη δυνατότητα σε παιδιά με αυτισμό να δανείσουν τη φωνή τους στους χαρακτήρες της σειράς

Ο “Pablo”, η επιτυχημένη σειρά, που αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πως τα παιδιά με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους, ευαισθητοποίησε χιλιάδες πελάτες του Vodafone TV και βραβεύθηκε πρόσφατα στα Corporate Affairs Excellence Awards, θα συνεχιστεί στο Vodafone TV.

Έπειτα από την επιτυχία του πρώτου κύκλου του “Pablo”, η Vodafone προχωρά στην προετοιμασία του δεύτερου κύκλου και θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες τη διαδικασία αναζήτησης παιδιών με αυτισμό από την Ελλάδα που θα δώσουν τις φωνές τους στον πρωταγωνιστή και τους χαρακτήρες της σειράς.

Στον πρώτο κύκλο τη φωνή του Pablo είχε δώσει ο Νικόλας, ένας ταλαντούχος νεαρός, ερασιτέχνης ηθοποιός, που είχε επιλεγεί έπειτα από ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια με αυτισμό που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη μεταγλώττιση της σειράς, λαμβάνοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία της οντισιόν πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο οργανισμό The Happy Act, την Authorwave και τη βοήθεια συνεργατών από τον χώρο της εκπαίδευσης ειδικής αγωγής, με την πολύτιμη συμβολή της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης ηθοποιούΕβελίνας Παπούλια και η τελική επιλογή έγινε από μια κοινή ομάδα των εμπλεκόμενων οργανισμών.

Κάθε επεισόδιο του Pablo” διηγείται και μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας του μικρού αυτού ήρωα, συνδυάζοντας liveaction και κινούμενα σχέδια. Ο Pablo χρησιμοποιεί τις μπογιές του για να μετατρέψει τις δυσκολίες που συναντά σε φανταστικές εμπειρίες και να ζωντανέψει τα συναισθήματα. Έτσι, καταφέρνει να αντικρύσει τη ζωή μεδύναμηκαιαυτοπεποίθηση. Ο Pablo” ήταν υποψήφια σειρά για Bafta και βραβευμένη ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019.

Επίσης, πρόσφατα η Vodafone έλαβε βραβείο στην κατηγορία Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος/Υπηρεσίας, για την παιδική σειρά Pablo του Vodafone TV, στα Corporate Affairs Excellence Awards.

Η δυνατότητα των παιδιών με αυτισμό για διασκέδαση μαζί με την οικογένειά τους αλλά και η δημιουργία ευκαιριών ισότιμης ένταξής τους στην κοινωνία είναι σημαντικά θέματα για τις οικογένειες και τα παιδιά που ζουν με αυτισμό. Η ισότιμη συμμετοχή όλων, χωρίς αποκλεισμούς, στην ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος είναι άλλωστε πυλώνας του εταιρικού σκοπού της Vodafone.

Ο αυτισμός είναι πολύ πιο συνηθισμένος από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πρόσφατες έρευνες καταδεικνύουν την αύξηση των ποσοστών ατόμων που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού (1 στα 68 άτομα, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών). Η αύξηση αυτή εντοπίζεται κυρίως λόγω του καλύτερου και σαφέστερου ορισμού των διαταραχών του φάσματος, αλλά και των καλύτερων μεθόδων εντοπισμού τους. Στην Ελλάδα κατά αντιστοιχία, συμπεριλαμβάνοντας το μέγεθος της μέσης Ελληνικής οικογένειας, το 5% του πληθυσμού έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη διαταραχή, γεγονός που καθιστά πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για συνολική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και άρση του στιγματισμού.

ΑΡΧΕΙΟ - INTERNET - e-BUSINESS - MME

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 456 επόμενη > τελευταία >>