ICT plus
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

9/7/2020
Η Teamworks θα διεξάγει τα Συνέδριά της μόνο σε ψηφιακή μορφή μέχρι τον Νοέμβριο, σεβόμενη την δημόσια Υγεία διασφαλίζοντας έτσι την Ασφάλεια των Συνέδρων, Ομιλητών και των Χορηγών

Η πολυπληθής συμμετοχή στελεχών στα Συνέδρια της Teamworks έχει μεταφερθεί πλέον στις ψηφιακές διοργανώσεις. Η Teamworks, μέχρι να αποκατασταθεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η γνωστή κανονικότητα, θα πραγματοποιεί μόνο ψηφιακά τα Συνέδρια και τις Συναντήσεις που διοργανώνει εδώ και 22 χρόνια. σεβόμενη την δημόσια Υγεία και διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των Συνέδρων, των Ομιλητών και των στελεχών των Χορηγών Εταιρειών που την εμπιστεύονται.


Η σταδιακή επαναφορά στην καθημερινότητα και στην κανονικότητα της προ κορονοϊού εποχής απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και τήρηση των αυστηρών κανόνων, που έχουν τεθεί από την πολιτεία. Ήδη επιτρέπεται με πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές, σαφείς περιορισμούς και συγκεκριμένους κανόνες η διεξαγωγή Συνεδρίων με φυσική παρουσία.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη η Teamworks αποφάσισε να διοργανώσει  αποκλειστικά ψηφιακά  τα επόμενα Συνέδριά της, μέχρι τον Νοέμβριο, για τους εξής λόγους:

 ·  Εκτιμά, πάντα με βάση τις ανακοινώσεις και τα στοιχεία των επίσημων Φορέων και Οργανισμών της πολιτείας, ότι ο κίνδυνος του κορονοϊού δεν έχει απομακρυνθεί. Αντίθετα συνεχίζει και υπάρχει ανάμεσά μας, ειδικά όταν αυτή την περίοδο κατά την οποία εμφανίζονται ασυμπτωματικοί φορείς του κορονοϊού.
 ·  Ακόμη και με την τήρηση των αυστηρών κανόνων που έχει θέσει η πολιτεία, ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού εξακολουθεί να είναι μεγάλος και εξαρτάται κυρίως από την προσωπική και την εταιρική ευθύνη.
 ·  Σε καμία περίπτωση η Teamworks δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπη με την ευθύνη ότι προκάλεσε κρούσμα κορονοϊού από την φυσική διεξαγωγή των Συνεδρίων της, έστω και με την πιστή τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων της πολιτείας. 
 ·  Η μέχρι σήμερα επικοινωνία και έρευνα που ολοκλήρωσε η Teamworks για τον τρόπο διεξαγωγής των Συνεδρίων της, έδειξε ότι οι εταιρίες, οι Εταιρείες, οι Ομιλητές και οι Σύνεδροι δεν προτιμούν την φυσική διεξαγωγή Συνεδρίων. Επίσης είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην χρησιμότητα της παράλληλης διοργάνωσης (ταυτόχρονα φυσικής και ψηφιακής), ενώ ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο ενημέρωσης των ψηφιακών διοργανώσεων της Teamworks.

Αξιολογώντας συνεχώς τις απόψεις όλων των ενδιαφερομένων η Teamworks:
 ·  Ενισχύει και διευρύνει τις επενδύσεις και την εμπειρία της στην ψηφιακή μορφή διοργάνωσης των Συνεδρίων και της Εταιρικής Επικοινωνίας.
 ·  Δεν θα πραγματοποιήσει Συνέδρια με φυσική παρουσία Ομιλητών και Συνέδρων μέχρι και στις αρχές Νοεμβρίου 2020, καθώς εκτιμά ότι τότε θαέχουν πλήρως αποκατασταθεί οι όποιες συνθήκες φυσικής επαφής στη διοργάνωση Συνεδρίων και Συναντήσεων.
 ·  Έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επενδύσεων και σημαντικών συνεργασιών, που αφορούν στην ψηφιακή διοργάνωση των Συνεδρίων της. Από τον Ιούλιο και μετά κάθε Συνέδριό της, θα συνοδεύεται από Ψηφιακή Έκθεση, έναν νέο δυναμικό και ισχυρό τρόπο προσέγγισης πελατών και ενδιαφερομένων.
 ·  Ήδη έχει ολοκληρώσει ψηφιακά δύο σημαντικές συναντήσεις/συνεδριακές εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός στελεχών του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.
 ·  Δίνει μεγάλο βάρος στην οργάνωση της ψηφιακής μορφής των Συνεδρίων, τωνΣυναντήσεων και της Εταιρικής Επικοινωνίας, καθώς είναι ευρέως αποδεκτό ότι η ψηφιακή μορφή τους, ήρθε και θα παραμείνει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Teamworks διοργανώνει μόνο ψηφιακά τα επόμενα Συνέδριά της, ως εξής:
1) Το 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World στις 22 και 23 Ιουλίου 2020.
2) Το 5ο Smart CitiesDigital Citizens στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2020

Επίσης έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή:

3)
του 10ου e-Government Forum στις 11 Νοεμβρίου 2020 και
4) του 6ου ICT Security World στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Στις αρχές Νοεμβρίου θα αξιολογήσει εκ νέου τις νέες συνθήκες για να αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής των Συνεδρίων της, πάντα σε διαβούλευση με τους Φορείς, τις Εταιρείες Χορηγούς και τους Συνέδρους.ΑΡΧΕΙΟ - ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 113 επόμενη > τελευταία >>