ICT plus
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

30/6/2020
Η LG παρουσιάζει τα νέα ακουστικά TONE Free

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών LG TONE Free, το HBS-FN6 και το HBS-FN4, τα οποία χαρίζουν μια μοναδικά ρεαλιστική εμπειρία ήχου, χάρη στην τεχνολογία της Meridian Audio. ToLG HBS-FN6, διαθέτει την πρωτοποριακή θήκη UVnano, η οποία εξουδετερώνει βακτήρια από τα ακουστικά, όσο αυτά φορτίζουν. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός τους, προσφέρει ακόμα πιο άνετη εφαρμογή και είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα: ματ Stylish Black και γυαλιστερό Modern White.

Mε τα νέα ακουστικά ο ήχος περνάει σε άλλη διάσταση, αφού διαθέτουν HSP (Ηeadphone Spatial Processing), μια τεχνολογία Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (Digital Signal Proccessing -DSP), που τελειοποιεί για πάνω από 25 χρόνια η Meridian, ο μακροχρόνιος συνεργάτης της LG για την παροχή αξεπέραστου ήχου. To DSP, όχι μόνο αναπαράγει ρεαλιστικό ήχο που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης με αυτή των πραγματικών μεγάφωνων, αλλά επιπλέον αποδίδει τις φωνητικές ερμηνείες με εκπληκτική καθαρότητα, παρέχοντας στον ακροατή εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Τα δύο νέα μοντέλα TONE Free της LG διαθέτουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις ήχου ΕQ από την Meridian, προσφέροντας 4 διαφορετικές λειτουργίες για άψογη εμπειρία ήχου προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε χρήστη. H λειτουργία Natural, παρέχει ισορροπημένο φυσικό ήχο, η Immersive δίνει την αίσθηση στον ακροατή ότι βυθίζεται μέσα στον ήχο, η Bass Boost ενισχύει την ένταση ενώ η Treble Boost αναδεικνύει ακόμα πιο καθαρά τις φωνητικές ερμηνείες. Επιπλέον, η απομόνωση ήχου που παρέχουν χάρη στην άριστη εφαρμογή τους, αποκλείει το μεγαλύτερο μέρος των ενοχλητικών εξωτερικών ήχων ενώ το Ambient Sound Mode επιτρέπει στον χρήστη να ακούει τι γίνεται γύρω του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ακόμη, το μοντέλο HBS-FN6 περιλαμβάνει την καινοτόμα θήκη φόρτισης της LG UVnano που προσφέρει προστατευμένη αποθήκευση, χωρίς προβλήματα φόρτισης και βελτιωμένη υγιεινή1. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ακουστικά μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα βακτήρια από έναν πάγκο κοπής κουζίνας, οδηγώντας σε πιθανές λοιμώξεις του αυτιού. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο υπεριώδες φως, η λεπτή θήκη της LG εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων E. coli και S. aureus2 από το υποαλλεργικό τζελ3 σιλικόνης και το εσωτερικό πλέγμα των ακουστικών. Η συμπαγής θήκη φόρτισης παρέχει έως και μία ώρα χρόνου ακρόασης μετά από φόρτιση πέντε λεπτών. Όταν είναι πλήρως φορτισμένα, και τα δύο μοντέλα παρέχουν έξι ώρες χρήσης, ενώ με τη θήκη UVnano ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει τρεις πλήρεις φορτίσεις και η εμπειρία ακρόασης να διαρκέσει συνολικά για 18 ώρες.

Tα νέα LG TONE Free, είναι ακόμα πιο εύχρηστα και ανθεκτικά (και δύο μοντέλα έχουν αξιολογηθεί ως IPX4) που παρέχοντας προστασία από το νερό, τη βροχή και τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το HBS-FN6 και το HBS-FN4 έχουν επίσης λειτουργία Φωνητικής Εντολής (Voice Command) για εύκολη πρόσβαση στο Google Assistant και τη Siri μέσω του συνδεδεμένου smartphone. Οι έξυπνες εντολές αφής, που είναι ενσωματωμένες σε κάθε ακουστικό, επιτρέπουν στον ακροατή να παίζει, να διακόπτει, να παραλείπει και να ελέγχει το επίπεδο έντασης χωρίς να χρησιμοποιεί το κινητό του.

«Για την LG ήταν πάντα προτεραιότητα να παρέχει καλύτερο ήχο σε περισσότερους καταναλωτές και τώρα με τα νέα TONE Free ακουστικά, επεκτείνουμε την επιτυχημένη μας συνεργασία με την Meridian Audio», δήλωσε ο Park Hyung-woo, Επικεφαλής του τμήματος ήχου και βίντεο της LG Home Entertainment Company. «Επιπλέον του εξαιρετικού ήχου που προσφέρουν, τα ΤΟΝΕ Free, αποτελούν και μια νέα, ιδιαίτερα πρακτική πρόταση».

Ο John Buchanan, CEO της Meridian Audio, σχολίασε σχετικά: «Έχουμε διοχετεύσει όλη μας την εξειδίκευση στη δημιουργία μιας ταυτότητας ήχου για τη νέα σειρά ακουστικών LG TONE Free. Είτε είστε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, σε συγκοινωνίες ή στο γυμναστήριο, τα νέα LG TONE μοντέλα, αποτελούν το επόμενο βήμα στην καινοτομία ήχου και απόδοσης για όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως, καλύπτοντας έτσι τη ζήτηση για υψηλού επιπέδου εμπειρία ακρόασης, οπουδήποτε».

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Μέγεθος ακουστικού:        16.1 x 32.77 x 25.0mm
 • Μέγεθος θήκης φόρτισης:    54.6 x 54.6 x 27.5mm
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: ΑκουστικάEarbuds: 55mAh x 2
 • Θήκη: 390mAh
 • Χρόνος ταχείας φόρτισης: 5 minutes for 1 hour of play
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 
  • Ομιλία: 5 hours
  • Αναπαραγωγή Μουσικής: 6 hours
  • Ακουστικά + Θήκη: 18 hours
 • Συνδεσιμότητα:  Bluetooth 5.0 (Δυνατότητα Σύνδεσης Μίας Συσκευής)
 • Μεγάφωνο:  2 Layered Dynamic
 • Μικρόφωνο:  2 Outer
 • Συμβατότητα:  Android / iOS
 • Bluetooth Audio Codec:  SBC / AAC
 • Χρώματα:  Stylish Black /Modern White

1https://www.cnet.com/how-to/how-to-clean-earbuds   
2δοκιμή που διεξήχθη το 2019 από την TÜV SÜD
3Το βασικό υλικό του τζελ σιλικόνης για το αυτί πληροί τις απαιτήσεις ISO 10993 και USP Class VI.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 606 επόμενη > τελευταία >>