ICT plus
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

1/7/2020
Η Teamworks συνεχίζει με ψηφιακές διοργανώσεις Συνεδρίων και Εκθέσεων λόγω της απρόβλεπτης πορείας της πανδημίας του κορονοϊού.

.

Αυτή είναι μία αντιπροσωπευτική εικόνα ενός πρόσφατου Συνεδρίου της Teamworks στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand,
όπου εκατοντάδες Σύνεδροι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εργασίες του. Ομως αυτή η εικόνα για το 2020 δεν χαρακτηρίζεται "ασφαλής". 

Θα πρέπει να περιμένουμε όσο χρειαστεί για να επανέλθουμε στην πολυπληθή συμμετοχή, που χαρακτηρίζει πάντα τα Συνέδρια που διοργανώνει εδώ και 22 χρόνια η Teamworks. Προς το παρόν μέχρι τον Νοέμβριο τα δύο επόμενα μεγάλα Συνέδρια, το 22ο Greek ICT Forum - Infomobility World και το 7o Smart Cities - Digital Citizens θα διοργανωθούν ψηφιακά με παράλληλη ψηφιακή Εκθεση (e-Expo).

Η Teamworks σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσει την υγεία των Συνέδρων, των Ομιλητών, των Χορηγών και των συνεργατών της. Θα περιμένει την εξέλιξη της πανδημίας και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς και τον κόσμο που ακολουθεί τα Συνέδρια και τις συναντήσεις της, θα καταλήξει τον Νοέμβριο στις κατάλληλες και φυσικά ασφαλείς αποφάσεις. .

Πρόσφατες επιτυχείς διοργανώσεις
Η Teamworks τον Μάϊο και τον Ιούνιο υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία σε ψηφιακή μορφή δύο σημαντικές στρατηγικές συναντήσεις: Η πρώτη αφορά στο WEB Top Level Meeting, το οποίο εδώ και 17 χρόνια η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης συναντά υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
 
Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τριήμερης συνάντησης «WEB Meeting for ICT Security, GDPR & DPO MANAGERS» με θεματικό τίτλο «Στρατηγική για την Ψηφιακή Ασφάλεια και την Προστασία Δεδομένων στη νέα εποχή μετά την πανδημία του COVID-19», που διεξήχθη μέσω της πλατφόρμας «ΖΟΟΜ» την Τρίτη 23, Τετάρτη 24  και  Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Την συνάντηση παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι των 530 ανωτάτων και ανωτέρων στελεχών Επιχειρήσεων, Φορέων και Οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ως αποκλειστικότητα της συνάντησης χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των κ.κ:
• Αντώνη Τζωρτζακάκη, Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και
• Κωνσταντίνου Μασσέλου, Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)
• Σταύρου Ασθενίδη, Διευθύνονται Συμβούλου της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» Α.Ε.

Οι κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες της αγοράς Τηλεπικοινωνιών,  Ψηφιακής Ασφάλειας και Εργων Ψηφιακών Υπηρεσιών ανέπτυξαν σε «κλειστή» ενημερωτική συνάντηση σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη την στρατηγική που υλοποιείται στους δύο καίριους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT), όπως και τις θεσμικές πρωτοβουλίες που οδηγούν σε σειρά έργων που αφορούν σε Υποδομές, Δίκτυα και Ψηφιακές Υπηρεσίες.

Τις επόμενες δύο ημέρες της συνάντησης θεσμικοί, στελέχη εταιρειών, επιστημονικοί και επαγγελματικοί παρουσίασαν στο κοινό που παρακολούθησε ψηφιακά τις εργασίες σειρά λύσεων και προτάσεων που έχουν άμεση σχέση με την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά την λειτουργία Επιχειρήσεων, Φορέων και Οργανισμών. 

Στην τριήμερη συνάντηση Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: Forthnet, Vodafone και WIND και
Υποστηρικτές οι εταιρείες: Info Quest Technologies, INTRASOFT International, Oracle, Performance Technologies και Uni Systems.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Teamworks προγραμματίζει τις ακόλουθες Συνεδριακές διοργανώσεις:
 •  To 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World σε ψηφιακή μορφή μαζί με ψηφιακή Έκθεση την Τετάρτη 22 Ιουλίου και Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020.
 •  To 5ο Smart Cities – Digital Citizens σε ψηφιακή μορφή και με ψηφιακή Έκθεση
την Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020.

Επίσης 

 •   Το 10ο  e-Government Forum την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και
 •   Το  6ο ICT Security World την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020.

Η Τeamworks, λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης της κλιμάκωσης και των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19, επιλέγει την ψηφιακή διοργάνωση των Συνεδρίων της μέχρι τον Νοέμβριο 2020. Θα  εξετάσει σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, τις εταιρείες Χορηγούς, τους συνεργάτες της και Συνέδρους την κατάσταση καταγράφοντας εξελίξεις, θέσεις  και απόψεις για το πώς θα κινηθεί μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Η Τeamworks επισημαίνει ότι : 
 *   Η  προετοιμασία των Συνεδρίων δεν μπορεί να γίνεται κάτω από την αβεβαιότητα της εξέλιξης της πανδημίας από το Φθινόπωρο και μετά
  *   Ούτε φυσικά να υπάρχει στο ελάχιστο η υπόνοια ευθύνης για κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των Συνέδρων και των Χορηγών της, οι οποίοι την εμπιστεύονται εδώ και 22 χρόνια.

Για όλους αυτούς τους ανωτέρω λόγους η Teamworks συνεχίζει να διοργανώνει ψηφιακές συναντήσεις μέχρι τον Νοέμβριο. 

Η Teamworks συνεχώς καταγράφει και αξιολογεί όλες τις εξελίξεις, ώστε να είναι προετοιμασμένη για φυσικές συνεδριακές διοργανώσεις, όποτε αυτές κριθούν ασφαλείς κατά γενική ομολογία και μετά από προσεκτική διαβούλευση μεταξύ των Συνέδρων, των Χορηγών και των αρμοδίων Φορέων.

 ictplus.gr

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1688 επόμενη > τελευταία >>