ICT plus
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

29/6/2020
Τα «πρωταπριλιάτικα» του . . . Ιουλίου. Ανάγνωσμα προβοκατορικόν άμα τε και αληθές για μελλοντικά και τεκταινόμενα στην πιάτσα των ΑϊΣη(x)Τήδων.

Ο χθεσινός θρίαμβος του Ολυμπιακού και η κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου άλλαξαν το προγραμματισμέν θέμα την σημερινής μας αναφοράς. Aύριο, που πιθανώς θα επανέλθουμε στην καθημερινότητα, θα αναρτήσουμε το αναβληθέν φωτογραφικό θέμα με την ανάλογη λεζάντα. Δεν θα σχολιάσουμε σήμερα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Θα το κάνουμε συνολικά με την κατάκτηση του νταμπλ, που επίκειται.Και αφού πούμε την καθιερωμένη και πολύχρωμη

K  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 

  κ    α     ι     

 Κ 
 α   λ   ή     
        Ε  β  δ   ο   μ  α   α  δ  α  α  α   α  α  α    . . .  


Να ξεκινήσουμε από το γεγονότο ότι σήμερα, αύριο [ το αργότερο ]  θα δώσω άλλη μία παράταση , σαν και αυτή που έδωσα την πρωταπριλιά στον διαγωνισμό των Ψηφιακών Ταυτοτήτων. Αν θυμάστε την πρωταπριλιά σας ενημέρωσα ότι θα δοθεί παράταση, διμήνου μάλιστα, στον διαγωνισμό των Ψηφιακών Ταυτοτήτων. Προφανώς, τότε, πολλοί δεν μας πίστεψαν λόγω της ημέρας [πρωταπριλιά γαρ], όμως όσοι ήταν ψυχανεμισμένοι, τόπιασαν το υπονοούμενο και κινήθηκαν αναλόγως γλυτώνοντας αρκετές δεκάδες χιλιάρικά από την προετοιμασία τους. Τώρα θα αναρωτηθείτε ποιοι προετοιμάζονται και αν τα συντρόφια οι συριζαίοι [προεξαρχούσης της Ολγας της Γεροβασίλη] δικαιωθούν στις ερωτήσεις που έκαναν στην Βουλή για τους υποψήφιους διεκδικητές ή ξανακάνουν  κόπυ πάστε την ίδια ερώτηση, την οποία και κατάθεσαν δύο φορές

Προσωπικώς το ποίοι θα καταθέσουν προσφορές
μας είναι παντελώς και εντελώς αδιάφορο.
Ούτε και ποιες θα είναι οι ελληνικές συμμετοχές.
Ετσι κι αλλιώς θα γίνει τη πίεσης και την παρέμβασης το κάγκελο.
 Πεντακόσια και δέκα πέντε [ 515 ]  μυριόνια είναι αυτά!!

Το ζητούμενο είναι προφανώς και φυσικά, αν θα καταλήξει σε ανάδοχο ο διαγωνισμός.

Και φυσικά από το «Προστασίας»
[οι του «Ψη-Δια» δεν ανακατεύονται
ούτε στο μέρος της κάρτας πολίτη που είναι δικό τους terittory]

διαβεβαιώνουν ότι θα έχουμε ανάδοχο εντός του 2021,
αλλά εμείς κρατάμε πάντα μικρό καλάθι,
γιατί όπως θυμάστε ο προηγούμενος διαγωνισμός 
 έπαθε «εκλογές» και μας άφησε χρόνους.

Και προφανώς κανείς δεν θα σας εγγυηθεί ότι
 το έργο δεν θα πάθει το 2021 το ίδιο.

Και μην μου πείτε ότι  δεν θα έχουμε αλλαγή κόμματος στην εξουσία,
 γιατί θα σας πούμε ότι μπορεί να μην τον ίδιο υπουργό.

Αρα ?

Αρα μην το δένετε ότι το «εργάκι» θα φτάσει στο τέλος.
Αφήστε να δούμε και ποιοι θα καταθέσουν προσφορές
[ Μετά την επικείμενη αναβολή του διαγωνισμού ]
και εμείς και εσείς εδώ θα είμαστε. 

 Πάντως λέμε στους εγχώριους "συνοδούς" 
 να μην τρέχουν   πιλαλώντας και ασθμαίνοντες  για να προκάμουν.

Υπομονή !   Εμείς, όπως πάντα coolάτοι και calmάτοι
περιμένουμε τα . . . πρωτόκολλα των προσφορών στην Κατεχάκη.

Και συνεχίζουμε  με την εξαγορά της SingularLogic από την επενδυτική εταιρεία SkyBox Capital, του Ελληνοαμερικανού Eric Vassilatos. Και μην επαναληφθούν τα ίδια τα ινφο-κωμικά σεναριολογήματα, όπως τα αντίστοιχα τηλεκωμικά της Forthnet, ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα διαμοιράσουν τα «ιμάτρια» της εταιρείας και θα τα πουλήσουν στον . . . ανταγωνισμό ! Εχουμε τις αντοχές μας κατακαλόκαιρο και μετά την καραντίνα δεν έχουμε την παλιά μας ψυχραιμία.

Όπως πριν δύο χρόνια όταν ο εφοπλιστής Θεόφιλος Πριόβολος μπήκε στην διεκδίκηση της SingularLogic μέσω του ελβετικού Ομίλου Liknoss. ο οποίος εξαγόρασε από την Fοrthnet την Forth-crs και την μετονόμασε σε CRS Liknoss. Τότε και πάλι τρέχαμε να σας γλυτώσουμε από τα υπογλώσσια, γιατί μερικοί «τηλεκωμικοί» της πληροφορικής ξανάγραφαν για αποσχίσεις και πωλήσεις.

«Τω λοιπώ» !
Περιμένετε να πέσουν οι οριστικές υπογραφές και βλέπουμε.
 Από το 2021 ! 

Εν συνεχεία [συντρόφια αυτό είναι δοτική] πάμε και στο ποδόσφαιρο όπου διαφαίνεται ότι η προχωράει λυκοφιλία του Αλ Αφουζ και του Ιβαν του Ταμερλάνου. Αρχισε όταν οι δύο τιτανοτεράστιοι παράγοντες της ποδοσφαιρικής ζωής της χώρας συμφώνησαν και κίνησαν γη και ουρανό μην και αρχίσει το διακοπέν Πρωτάθλημαλόγω του κορονοϊού. Ο Αλ Αφούζ τάχτηκε εξ αρχής ανοιχτά υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης [μέσω εκπροσώπων του] ταυτίστηκε μαζί του σε όλες τις ψηφοφορίες που έγιναν στη Super League.

Το αποτέλεσμα το είδατε μέχρι τώρα. Και οι δύο ομάδες είναι χάρβαλα και μετά βίας φτάνουν στο 90λεπτο. Αυτά τα λέμε για να τάχουν υπο την υποψία τους οι τηλεκωμικοί σεναριολόγοι, καθώς θα έχουμε σύντομα ντράβαλα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από την στιγμή που η CosmoteTV «κλείνει» το μάτι στην τηλεοπτική πλατφόρμα του ΠΑΟΚ, ενώ λένε ότι καλοβλέπουν την προοπτική ο Αλ Αφούζ και ο Μελισσανίδης για να φτιάξουν τη δική τους. Όλα αυτά εν όψει εισόδου της BCPartnersστην Forthnet, η οποία προφανώς και φυσικά θα αναδιατάξει το σύμπαν όλο στις τηλεπικοινωνίες και στην συνδρομητική τηλεόραση. Γεγονότο που θα επισυμβεί και αυτό κατά 2021.

Και φυσικά να σας ψιθυρίσουμε δύο «κούβεντος» κατά πως έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος στον Βουτσά [ΕΔΩ η φάση ] για κάτι που ακούγεται στην πιάτσα και για να ακούγεται στην πιάτσα όλο και κάτι θα τρέχει. Λέγεται ότι στην πιάτσα των τηλεπικοινωνιών ότι έχουν πάει προξενιά για να αποκτηθεί μερίδιον τι σε εταιρεία πληροφορικής, εν όψει της ενεργοποίησης έργων ΤΠΕ που θα αλλάξουν συσχετισμούς και ισορροπίες. Απλώς κρατήστε το μην και αιφνιδιαστείτε το 2021.

Να κλείσουμε για σήμερα εδώ μην και σας πέσει βαρύ το πρώτο και μετά από καιρό ραπόρτο.

 

 

 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 230 επόμενη > τελευταία >>