ICT plus
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

2/6/2020
Η Sparkle και η Neurosoft συνεργάζονται και παρουσιάζουν την καινοτόμο υπηρεσία Enterprise Link, που σημαίνει «Επιχειρηματική Συνδεσιμότητα»

Η Sparkle και η Neurosoft ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την Enterprise Link, την καινοτόμο υπηρεσία
«επιχειρηματικής συνδεσιμότητας». Η υπηρεσία Enterprise Link, με βάση την αρχιτεκτονική SD-WAN, υποστηρίζει επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας. Απλοποιεί την αρχιτεκτονική του δικτύου τους και διασφαλίζει την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ υποκαταστημάτων, κεντρικών γραφείων και DataCenters.

Η Sparkle, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών διεθνών τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως και η Neurosoft, η καινοτόμος Ελληνική εταιρεία Πληροφορικής ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στον τομέα τωνmanagedservices (υπηρεσίες διαχείρισης) με τη διάθεση της υπηρεσίας Enterprise Link στην ελληνική αγορά.

Η Enterprise Link είναι μια υπηρεσία «επιχειρηματικής συνδεσιμότητας» που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας. Βοηθάει στην απλοποίηση της αρχιτεκτονικής του δικτύου τους και στη βελτίωσητης επικοινωνίας μεταξύ υποκαταστημάτων, κεντρικών γραφείωνκαι των DataCenters τους.

Στο παρελθόν, οι επιχειρήσεις μπορούσαν να συνδέσουν τασημεία παρουσίας τους τους μέσω υποδομής δικτύου MPLS, παρακάμπτοντας τις δημόσιας χρήσης διαδικτυακές υποδομές (Broadband) και χρησιμοποιώντας μια κεντρική και συχνά «υπερφορτωμένη» σύνδεση για την λειτουργία των εφαρμογών τους. Ωστόσο, η αυξανόμενη ανάπτυξη των καινοτόμων υπηρεσιών cloud που προσφέρονται από διεθνείς παρόχους υπηρεσιών απαιτεί πιο προηγμένες, ευέλικτες και έξυπνες επιλογές υποδομής δικτύου και σύνδεσης.

Η υπηρεσία Enterprise Link, με βάση το SD-WAN, λειτουργεί ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή (MPLS ή Broadband), βελτιστοποιώντας τη λειτουργία των WAN γραμμών σύμφωνα με τις διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες. Αυτό επιτυγχάνεται με την προτεραιοποίηση των εφαρμογών, διακοπές κίν ησης(trafficbreak-outs) όταν απαιτείται, τη μέτρηση των γραμμών συνδέσεων σε πραγματικό χρόνο και τη διαχείριση του φόρτου της κίνησης των γραμμών με την αξιοποίηση load balancing. Η Enterprise Link προσφέρει στον χρήστη καλύτερηπρόσβασηστις εφαρμογές που χρειάζεται, όπου κι αν βρίσκεται. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία διασφαλίζει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας, εντοπίζει και αποτρέπει απειλές, απλοποιεί παράλληλα τις καθημερινές λειτουργίες και επιτυγχάνει μεγαλύτερο αυτοματισμό στο δίκτυο.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο κ. Επαμεινώνδας Πασχαλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Neurosoft, δήλωσε:
«Πιστοί στο όραμά μας να υποστηρίζουμε κάθε οργανισμό για να πετύχουμε περισσότερα στην ψηφιακή εποχή, προσφέρουμε σε συνεργασία με την SparkleIntegratedIaaS, λύσεις που καλύπτουν αποτελεσματικά τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Η Enterprise Link έρχεται ως μία ακόμα επιβεβαίωση της στρατηγικής μας επένδυσης σε καινοτόμες λύσεις, που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες για να προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε όλες τις επιχειρήσεις».

«Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τη Neurosoft θα αποδειχθεί πολύτιμη και στρατηγικής σημασίας για τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο Enrico Bagnasco, Διευθύνων Σύμβουλος της Sparkle Greece. «Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα που θα φέρει η από κοινού υπηρεσία Enterprise Link στις τοπικές και παγκόσμιες αγορές, καθώς αυτή η λύση όχι μόνο παρέχει ουσιαστικά οφέλη στους πελάτες μας, αλλά η ύπαρξη ενός σύγχρονου συστήματος που βασίζεται στις υπηρεσίες του cloud θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν καλύτερα στις νέες συνθήκες και να βελτιώσουν τη συνολική τους απόδοση».

Η Neurosoft και η Sparkle αναζητούν συνεχώς καινοτόμες, αποδοτικές λύσεις που ενισχύουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων και την αξιοπιστία τους.


Σχετικά με τηνSparkle
Η Sparkle είναι μέλος τουTIMGroup, ο μεγαλύτερος πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της  Ιταλίας και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ελέγχοντας περίπου 540.000 χλμ ινών από την Ευρώπη έως την Αφρική, την Αμερική και την Ασία. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες ΙΡ, τα δεδομένα, τις υποδομές cloud, datacenters, τη διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής αλλά και πλατφόρμες φωνής, ηSparkle προσφέρει μια πλήρη γκάμαICT λύσεων σε παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, OTT, μέσα ενημέρωσης και παρόχους περιεχομένου, παρόχους υπηρεσιών εφαρμογών,τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, καθώς και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών είναι διαθέσιμο παγκοσμίως με παρουσία σε 34 χώρες.
Μάθετε περισσότερα για τηνSparkle: tisparkle.com

Σχετικά με τηνNeurosoft
Η Neurosoft s.a. ιδρύθηκε το 1994 με όραμα να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, καινοτόμες λύσεις και αποκλειστικές υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλον τον κόσμο. Εισηγμένη στο AIM Milan (NRST: MI) από το 2009, η Neurosoft παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ICT,ανάπτυξης Λογισμικού, Συστημάτων και Ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο. Οι επιχειρηματικοί τομείς που καλύπτονται από τη Neurosoft περιλαμβάνουν το Fintech,το CyberSecurity και το SystemsEngineering. Ο αριθμός των υπαλλήλων υπερβαίνει τους 200 υπαλλήλους με υψηλή εξειδίκευση και βαθιά εμπειρία στον τομέα τους. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και έχει παρουσία επίσης στην Κύπρο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και στη Βρετανία.
Μάθετε περισσότερα για τη Neurosoft:  neurosoft.gr

 

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1692 επόμενη > τελευταία >>