ICT plus
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

29/5/2020
Επεσε ηρωικώς μαχόμενος ο διαγωνισμός των Διοδίων των 400 μυρίων. Πνέει το (ο)λοίσθια και ο διαγωνισμών των «Εξυπνων Μετρητών» του 1 δισμυρίου. Αν τα καλοδείς κοντά στα 2 δισ. ευρά έγιναν «έπεα πτερόεντα»

Εμείς οι Πειραιώτες, επειδή ξέρουμε από καράβια και από κάβους. Γαϊδουροδένουμε για να μην γαϊδουρογυρεύουμε.Με τα τούτα και τα εκείνα φτάσαμε στο τέλος της Άνοιξης
και από Δευτέρα, καλοκαίρι. Και τι καλοκαίρι?
Με καταιγίδες και άλλα κατακλυσμιαία φαινόμενα,
που χθες μας έκαναν να αναρωτιόμαστε,
αν βιαστήκαμε που κυκλοφοράμε
με κοντομάνικα (εμείς) και ξώφτερνα (όχι εμείς).

Αντε να πούμε

K  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α   λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 

Κ  α  λ   ή             Ε  ε  ε  γ  α  λ  ο  β  δ  ο  μ  ά   ά  α  α  α  δ  α  α  

Και σήμερα μην ξεχάσετε ότι  σήμερα είναι 29 Μαϊου.  Τίποτε άλλο !

Και σήμερα λέμε να κλείσουμε την εβδομάδα κομματάκι χαλαρούτσικα, γιατί από Δευτέρα, που μπαίνει το καλοκαίρι έχουμε αγριότατες διαθέσεις και για τα εκ δεξιών και τα εξ ευωνύμων συντρόφια, τα οποία καλό θα είναι να μην βγάλουν τα αδιάβροχα από τα πορτ μπαγκάζ.

Όπως διαβάσατε ο Κώστας ο Καραμανλής [του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως] κατα-κύρωσε το έργο του Σπίρτζη [με τι να ασχολείται αυτό το παλιουκάρι, εξών από της ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς ?] για τα δορυφορικά διόδια, αξίας 410 και βάλε μυρίων. Και εδώ που τα λέμε ο Κάπα Κάπα [του Αχιλλέως. Τόπαμε]  το άργησε. Και πολύ. Συνήθως αυτά γίνονται στο άψε και στο σβήσε. Μόλις καθίσεις στη θέση τραβάς και τις κατά-ακυρώσεις σου. Ομως ο του Αχιλλέως ήθελε να το κάνει «τζέντλυ» και με το γάντι. Και δεν φτάνει αυτό. Το έργο  δεν  θα επαναπροκηρυχθεί.

Τέλος και πάπαλα.

Τώρα εμείς, προφανώς και βεβαίως σας τα είχαμε πεί πολύ πριν. Ότι έτσι που τάχε κάνει, ο τιτανοτεράστιος ο Χριστάρας ο Σπίρτζης και όχι μόνο αυτός, αυτό το έργο δεν «πορπατούσε» με τίποτα. Ητανε που ήτανε στραβό το «κλίμα», τόφαγε και το Επικρατείας και ήρθε και του κατεβάσανε τις μπάρες. Στοπ και τέλος! Τώρα μερικοί θα ρίξουν τις «μπανανόφλουδές» τους και θα μας που ότι με τον «Κάπα Κάπα» του Αχιλλέως κάποιοι Ομιλοι, ειδικά της Παιανίας, δεν θα μπορούν να ανέβουν την Μεσογείων, αλλά εμείς τα αντιπαρερχόμεθα αυτά τα υποβολιμιαία.

Βάλτε τώρα και το διαφαινόμενο «βραχυκύκλωμα» των ψηφιακών και «έξυπνων» μετρητών του ΔΕΔΔΗΕ αξίας ενός δισμυρίου ευρώ [Εκεί «τα σπάσανε» ο ΟΤΕ με την IntracomTelekom] για να μπείτε στο νόημα με τι κλίμα διαμοίφθηκε στην Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, όπου τα συντρόφια πήγαν να την πουν στον Πιερ για τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν προχώρησαν και τα ακύρωσαν. Και την είπαν και φυσικά δεν παρέλειψαν να πουν πόσο καλά τα είχαν κάνει και τα είχαν αφήσει όλα νοικοκυρεμένα, στην πένα και στο καντίνι. Και τους τα «κατα-ακύρωσαν» τα γαλάζια τα συντρόφια. Ευτυχώς δεν είπαν για τις ταυτότητες, καθώς αυτές τις «παίζει» μόνο η Ολγα η Γεροβασίλη.

Και να το σταματήσουμε εδώ γιατί άμα ξαναματαπιάσουμε πεπραγμένα του Νικολάου του Παπά, θα ξανακατεβάσετε από τώρα τα αδιάβροχα από τα πατάρια . Και θα τα καταβάσετε γιατί θα αναφέρουμε μόνο το «εμβληματικό» έργο των 16 μυρίων (!) για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας του έντυπου τύπου με αναθέτουσα αρχή το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας, το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν ΕΔΕΤ [ η ανάθεση να ξέρετε έχει αφαιρεθεί από το «Διαύγεια»].

Και φυσικά το έργο [ευτυχώς] που δεν προχώρησε και
το κατά-ακύρωσαν τα γαλάζια τα συντρόφια.

Παλληκαρώνες μου λέμε να κλείνουμε για σήμερα και από Δευτέρα, που θα έχει ενσκύψει [ ελπίζουμε ] το καλοκαίρι, θα ανοίξουμε πολλά «νιτερέσα», γιατί η πιάτσα των ΑϊΣη(x)Τήριδων έχει πάρα πολλά θέματα μηδέ εξαιρουμένων και των telecomικών, που εσχάτως και αυτοί βλέπουν ότι οι καλές εποχές τελειώνουν άρτι και οσονούπω

Και δεν θα αφήσω να πέσει κάτω η ευκαιρία. Οοοοοχι !!!
Όταν τον Δεκέμβρη τους έλεγα ότι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου [τους]
με τις περίφημες ομονοήσεις και χαρούλες για την μείωση των  «ντάτων» και
ότι θα άρχισαν οι ίδιοι να «ξηλώνουν το πουλόβερ» τους.
Δεν άκουγαν. Δεν πρόσεξαν.

Και το κλείνω εδώ,
γιατί χθες βγήκα σέλφι με τραπεζίτη [όχι της Forthnet]
και πολύ άντεξα με σημερινά .

 

 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 230 επόμενη > τελευταία >>