ICT plus
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

23/4/2020
Χάσαμε το «σκόϊλ ελικίκου». Γαμώτο! Και εκεί που βλέπαμε την παράσταση, μας πλάκωσαν τα έργα. Σίγουρα δεν θα πλήξουμε. Ούτε και με τις Τράπεζες.

 Τζα ! ! ! !
Ολοι κρύβουμε έναν Τζακ Νίκολσον, που μέρα με την μέρα αρχίζει και βγαίνει από μέσα μας. Οπως και στην «Λάμψη».
Γι΄αυτό παρακαλούμε τα γαλάζια συντρόφια, τον Τσιόρδα και τον Χαρδαλιά,
μετά τις 4 Μαϊου να μας απελευθερώσουν από τα sms, γιατί δεν απέχουμε πολύ από το παραπάνω . . .
«τζα» ! ! ! 
 

Ετσι αντί της καθιερωμένης και φιλήσυχης

K  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 

Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Π  α  π  α  γ   α   λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς

 Χ  ρ  o  ν   ι   α         Π   ο   λ  λ  ά          σ   τ  ο  υ  ς      

 ε   ο  ρ  τ  α   ζ   ο    ν   τ  ε  ς                           

Σας λέω ένα ύποπτο    «   τ   ζ   α    »    !    !    !      
χρόνια πολλά, χρόνια καλά
στις Γεωργίες και στους Γεώργιους και αρχίζω . . . Χάσαμε το «σκόϊλ ελικικού».  
Γαμώτο.

Και πάνω που στήσαμε ολόκληρη παράσταση,
και απολαμβάναμε το κλωτσομπουνίδι
[τέτοιες μέρες με τον κορονοϊό μας τρέχει]
των πολιτικών μας ταγών,
που αφορμή θέλουν να μας στείλουν αλειτούργητους
 ακούγαμε νοερά  τον Βρούτση να μας λέει ότι :  
«Η εφαρμογή του δια μού να προσέχει στην ανακριτικότητά του προσευχή πρόσβαση για την παραγωγή λογιστικής του Φιλθίζοντός του διάτι του άνα να αφέρω όποιες αναβολές – καθυστερήσεις, με την ίδια διεκπεραίωση τα διδκόχρωμά του του και να επιτύχει κανείς χρήση ροή προσεγγίσεις εργαστηρίου».

Τι είναι αυτό ? ! ! !

Αυτό είναι ένα «σκόϊλ ελικικού» απόσπασμα  
από . . . ψηφιακό «περιεχόμενο κατάρτισης»
που θα πλήρωναν αφειδώς 
σε ΚΕΚ
από τους πολυτιμότατους πόρους του ΕΣΠΑ 
για να καταρτιστούν . . . επιστήμονες.

Και μετά μας λέει ο Βρούτσης  για . . . «λάθος» που το πήρε πίσω. 

Ας μην ήταν ο Κυριάκος [ο Μητσοτάκης] να "καθαρίσει"
και ακόμη θα λέγανε ότι όλα καλώς καμωμένα ! ! !

Και βεβαίως ο Αδωνις
ανάλαβε [πάλι] την βρώμικη δουλειά
να βγει στα κανάλια και στους σταθμούς λέγοντας ότι
θα ελεγχθούν τα πάντα όλα εδώ και πίσω 5 χρόνια. 

 Παλληκαρώνες μας ελέγξτε μέχρι και το κρυφό σχολειό,
αρκεί κύριε Γεωργιάδη μας να δημοσιοποιηθούν
τα αποτελέσματα της έρευνας και να γίνουν και οι καταλογισμοί.
 Όχι νιάου και αβαβά  !

Γιατί κύριε Γεωργιάδη μας και Βρούτση μας
 εδώ φτιάχνονται από το «Ψη-Δια»
με 20άρια, 30άρια, 40άρια και
άντε το πάαααραπολύ 50άρια
 σε χιλιάρικα παρακαλώ
ψηφιακές πλατφόρμες
 που βγάζουν λάδι 
 και
τον Βρούτση και όχι μόνο αυτόν 
 και εδώ θα δίνανε μία 50άρα
 σε   ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α   παρακαλώ
«για την παραγωγή λογιστικής του Φιλθίζοντός του
διάτι του άνα να αφέρω όποιες αναβολές – καθυστερήσεις»,
[ Ξαναδείτε το 
ΕΔΩ]
 και όλα θα ήταν καλώς καμωμένα   ?

Οχι κύριε Βρούτση μας,
 βουλευτή Κυκλάδων   
[ και Σύρου βεβαίως βεβαίως ]
με 200% έλλειμμα στο ΑΕΠ,
τα ευρά μας πρέπει να τα σέβεστε 


   «   τ   ζ   α    »    !    !    !     

Εξ όσων θα πληροφορηθείτε από τα «εντός, εκτός και εναλλάξ» ψηφιακά μέσα ενημέρωσης [κατά το κοινώς λεγόμενα «πορτάλια»] ξεκίνησε ο νέος «άγνωστος (γνωστότατος σε εμάς) πόλεμος» μεταξύ των τριών(?) διεκδικητών των τραπεζικών μετοχών της  Forthnet. Ηδη δύο «πορτάλια» [ πολύ σύντομα θα γίνουν και δύο και τρία και πολλαπλασίως τέσσερα ] δημοσίευσαν «nonpaper» προερχόμενον από τα βόρεια προάστια [Δείτε το ΕΔΩ σε αποκωδικοποιημένη αναφορά για όσους το διαβάσουν αλλού και δεν καταλάβουν ], το οποίον «non paper» αναφέρεται σε δικαστικές διενέξεις συνδεόμενων, θυγατρικών και συγγενικών εταιρειών αλλά και παράπλευρων συμφερόντων στην γειτονική τηλεπικοινωνιακή αγορά της Βουλγαρίας, που έφτασαν μέχρι το Περιφερειακό Δικαστήριο του Λουξεμβούργου.

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !      

Αυτές οι δικαστικές διενέξεις βλέπουν το [όποιο] φως της δημοσιότητας σχεδόν στην στιγμή της εκκίνησης της αρχικής αξιολόγησης των δεσμευτικών προτάσεων των τριών [?] διεκδικητών. Όπως βλέπετε πάλι βάζουμε ένα εμβόλιμο ερωτηματικό, όπως παλαιότερα. Τότε, όταν αναφερόμαστε στην «πώληση (?)» της Forthnet στην Wind και Vodafone, βάζαμε πάντα ένα ερωτηματικό που μας δικαίωσε. Που λέτε «πορτάλι» τι [κάποιο, δηλαδή] με όνομα παραπέμπον στο φιλικό περιβάλλον του . . . Ταρζάν  ανάφερε εμφατικά για «οριστικό αποκλεισμό» πρόσφατου διεκδικητή από τον νέο γύρο. Χωρίς να είμαστε αυτόκλητοι συνήγοροι κανενός [ μακριά από εμάς και στο πυρ το εξώτερο τέτοιες «ιδιότητες» ] υπενθυμίζουμε πως «εκ από ανέκαθεν» η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προτάσεων είναι ανοιχτή σε κάθε [σοβαρό] ενδιαφερόμενο, στον οποίο και οι τέσσερις [4 ολογράφως] Τράπεζες θα επιτρέψουν να καταθέσει υπογεγραμμένη συμφωνία στα άρθρα της οποία θα έχουν συμφωνήσει ομοθυμαδόν όλες οι πλευρές.

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !      

Ούτως ειπείν το «non paper», το οποίο εμείς προσπαθήσαμε να το κάνουμε αναγνώσιμο και όσο το δυνατόν πιο κατανοητό για αναγνώστες με μέση τηλεπικοινωνιακή νοημοσύνη [όπως εμείς], σας το έχουμε  Ε Δ Ω.  Εσείς θα πρέπει να το καταχωρήσετε με την προαναφερθείσα ιδιότητά του και όχι ως μείζονα «είδηση», πλην της δικαστικής προσφυγής διενέξεων εταιρειών στην βουλγαρική αγορά τηλεπικοινωνιών στο Περιφερειακό Δικαστήριο Λουξεμβούργου. Απλώς στο διευρυμένο  «παζλ - ψηφιδωτό»  της αξιολόγησης των τριών προτάσεων που τώρα αρχίζει να συντίθεται με τις πρώτες ψηφίδες χωρίς να γνωρίζουμε αν δώσει σύντομα την τελική του εικόνα, [ εικόνα που προφανώς είναι η είσοδος νέου μετόχου στην Forthnet στην θέση των Τραπεζών], εσείς βάλτε μία και μόνο μία «ψηφίδα»: Αυτήν του «non paper» των βορείων προαστίων.

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !      

Όπως ενημερωθήκατε από το κύριο θέμα της «Επικαιρότητας» βγήκε ο διαγωνισμός της «Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης» για 20μύριόνια , αναφερόμενου παλαιότερα και ως  e-justice. Μεγάλος διαγωνισμός με ισχυρούς διεκδικητές και μεγάλες προσδοκίες, καθώς η υλοποίησή του αναδεικνύει τον ανάδοχους σε έναν από τους βασικούς Πρωταγωνιστές της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τώρα θα μου πείτε ποιοι είναι οι άλλοι Πρωταγωνιστές  ?  Ας πούμε ο κύριος εγχώριος παίκτης, που θα μετέχει του σχήματος που θα αναλάβει τις ψηφιακές ταυτότητες. Αλήθεια, και μπάη δε γουέη  !  Ψιλοκοντεύει  η Πέμπτη 30η Απριλίου, ημέρα κατάθεσης των προτάσεων των Ψηφιακών Ταυτοτήτων ή κάνω λάθος  ?  Συνεχίσουμε. Ας πούμε Πρωταγωνιστής θα είναι ο μελλοντικός ανάδοχος του ΗΑρΠη [άντε και του Εητς Αρ], έργων που θα προκηρυχθούν μετά την δημόσια διαβούλευση, η οποία έχει ήδη αρχίσει στην ΚτΠ ΑΕ.

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !       

Μέχρι να γίνουν όλα τα ανωτέρω, που είναι προφανώς «προίκα» στους «πρησεηλάδες» που ασφυκτιούν στα σπίτια τους και τρώνε σίδερα, που δεν μπορούν να επισκεφθούν για καφέ τα γνωστά του στέκια και "ντάτα σέντερς",  «τρέχουν» οι προθεσμίες για τα πολύ «λαρζ» 30 μύρια των «αδειών λογισμικού»  [ακόμη περιμένουμε την άποψη των Φορέων για το έργο αυτό!], «τρέχουν» οι προθεσμίες για το «Σύζευξις ΙΙ», «τρέχουν» και οι «πλατφορμάδες», καθώς ο καθένας υπουργός έχει καλομάθει και παραγγέλνει στον Πιερ(ακκάκη) πλατφόρμες με την σέσουλα και τρέχουνε  για υλοποιήσεις των είκοσι ημερών το πολύ.

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !     

Κάποιος [γαλάζιος ή κεραμιδί σύντροφος] να μας εξηγήσει τελικά ποιοι έχασαν, τώρα που  άδειασε ο Κυριάκος  [ο Μητσοτάκης] τον Βρούτση  ?  Οι ΚΕΚάρχες ? Οι πλατφορματζήδες ? Οι Επαγγελματικοί Φορείς  ? Γιατί οι «ενδιάμεσοι φορείς» που θα μεσολαβούσαν για τα «βάουτσερ» σίγουρα έμειναν με την «πλατφόρμα στο χέρι». Και φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ο Βρούτσης, όσο και να λέει από που βρέχει, την θέλει την «ομπρέλα» του. Ισως αρχές Ιουνίου να το σώσει [δύσκολο] με την πλατφόρμα της ψηφιακής πονομής συντάξεων, που αφορά  μόνο σε συγκεκριμένες νέες συντάξεις τα ημερομίσθια των οποίων είναι όλα ψηφιοποιημένα και αφορούν σε΄ένα Ταμείο. Και φυσικά καλή είναι η πλατφόρμα, αλλά επειδή  ο βουλευτής Κυκλάδων  ετοιμάζει φιέστα με κορδέλες, καλο είναι να γίνει σεμνότερος και να τελειώνει με τις δεκάδες αν όχι  εκατοντάδες  χιλιάδες παλαιότερες αιτήσεις συνταξιοδότησης που εκκρεμούν 

    «   τ   ζ   α    »    !    !    !      


Έκτακτη οικονομική ενίσχυση   3  εκατ. ευρώ  συνολικά   λαμβάνουν τρεις φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις λόγω των έκτακτων μέτρων. Συγκεκριμένα, με 1 εκατ. ευρώ ενισχύονται η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΑΕ καθώς και η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ.

 Προσυπογράφουμε σε όποια και κάθε οικονομική ενίσχυση των Φορέων των ΤΠΕ.


Αντε και τέλος για σήμερα.  Ηνάφ


 ΤΟ    Τ ΙΡ    ΤΗΣ   ΗΜΕΡΑΣ 

Προφανώς για όλα τα ανωτέρω φταίει ο Τζακ [ο Νίκολσον]

Επίσης . . .

«Διορθώθηκε μια αστοχία, το υπουργείο Εργασίας σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος σε περιορισμένο χρόνο. Όταν επισημάνθηκε αυτή η δυσλειτουργία, δεν υπήρξε αντίρρηση από την πλευρά του Υπουργείου», υπογραμμίζουν κυβερνητικά στελέχη απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης. «Ας είναι προσεκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του. Θα δούμε πόσο κόστισαν τα δικά του προγράμματα. Μας έκανε εντύπωση η απουσία της κυρίας Αχτσιόγλου από τη σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό», προσθέτουν.

Εμείς προσθέτουμε ταπεινά:
Ευτυχώς που το καταλάβετε νωρίς και το σώσατε.
Περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα για
τα ΚΕΚ του ΣΥΡΙΖΑ.

Να ξέρουν πάντως   ό λ ο ι   οι πολιτικοί μας ότι
 η κοινωνία και βλέπει και ακούει και κρίνει


Η καταβαράθρωση των τιμών πετρελαίου
 ανατρέπει άρδην
την γεωπολιτική θέση της Κύπρου,
που είχε αποκτήσει λόγω των μεγάλων κοιτασμάτων
φυσικού αερίου και αργού πετρελαίου.
Ηδη η αμερικανική ΕΧΧΟΝ αποχώρησε.

Το τίθουμες υπό την υποψίαν σας :  
Κατά 1.250.025 ευρώ αυξήθηκε
το μετοχικό κεφάλαιο της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ
του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το κεφάλαιο της εταιρείας
που ελέγχει το Mega και τις εφημερίδες
«Τα Νέα» και το «Βήμα», όπως και το in.gr,
ανέρχεται πλέον στα 24.837.525 ευρώ.


Κατά τα άλλα  ισχυρή χιονόπτωση  σημειώνεται από νωρίς το πρωί
στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με το χιόνι σε ορισμένα σημεία
να φτάνει έως και τα 10 εκατοστά. Βγήκαν τα εκχιονιστικά  !


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 229 επόμενη > τελευταία >>