ICT plus
Δευτέρα, 25 Μαίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

SCRIPTA MANENT

19/3/2020
«Σήμερα θα παρακολουθούσατε το 22ο Greek ICT Forum - Infomobility World» ένα μήνυμα αισιοδοξίας από τον Γιάννη Χαλαβαζή.

Στο 21ο Greek ICT Forum - Infomobility World ο Κυριάκος Πιερρακάκης παρουσίασε αναλυτικά τις ενέργειες και τα βήματα για την υλοποίηση της αρχικής περιόδου για μία διορατική πολιτική και στρατηγική στις ΤΠΕ/ICT.Αγαπητές και Αγαπητοί Συνεργάτες

Σήμερα, 19 Μαρτίου 2020 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια θα συναντιόμασταν στην καθιερωμένη και θεσμική συνάντηση της αγοράς των επαγγελματιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών Greek ICT Forum- Infomobility World.

Όμως ενώ εμείς, οι Χορηγοί μας και οι εκατοντάδες των Συνέδρων [στις 6 Μαρτίου είχαν δηλώσει ήδη την συμμετοχή τους 574 επαγγελματίες Σύνεδροι] ετοιμαζόμασταν πυρετωδώς ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια και σήμερα μιλάμε ψηφιακά και από το σπίτι μας αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες ΤΠΕ/ICT για να μην κλείσει εντελώς η χώρα και να δουλεύουν οι πραγματικά κρίσιμες υποδομές της χώρας. Μάλιστα όσοι ήταν παρόντες στην ενημέρωση που έκανε ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, θα θυμούνται την [προφητική!] λεπτομερή και διεξοδική αναφορά που έκανε, ο παλιός γνώριμος από την αγορά των Τηλεπικοινωνιών.

Αν θυμηθούμε ότι ο Ευρυπίδης,  ο μεγάλος τραγικός μας, είπε «’ελπτον ουδέν, πάντα δε ελπίζειν χρεών», δηλαδή «Τίποτε δεν είναι χωρίς ελπίδα, πάντα πρέπει να ελπίζουμε», τότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλουμε [και ΔΕΝ θα το βάλουμε] κάτω. Ολοι μας πρέπει να πιστεύουμε [δεν φτάνει μόνο να ελπίζουμε ] ότι θα βγούμε ισχυρότεροι, πολύ πιο έμπειροι για να συνεχίσουμε την ανάταξη της χώρας από τις απώλειες που υφίσταται με πολύ σκληρό αγώνα, στον οποίο τα κύρια «όπλα» τα δίνει η αγορά ΤΠΕ. Σε αυτή θα βασιστεί η Ελλάδα για να περάσει στην επερχόμενη Ψηφιακή Εποχή, που όλοι μας πιστεύουμε ότι πρέπει να μπούμε.

Δεν θα σας απασχολήσουμε με τα αυτονόητα, που ακούμε παντού και γύρω μας, ότι «κύρια και πρωταρχική μέριμνά μας είναι η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων μας» ή ότι «ακολουθούμε με υπευθυνότητα τις εντολές και τους κανόνες που θέσπισε η πολιτεία». Αλλοίμονο να μην πειθαρχούσαμε στα ευκόλως εννοούμενα και στα απολύτως αυτονόητα.

Αλλωστε η Teamworks
είναι ο μόνος Οργανισμός Ενημέρωσης στις ΤΠΕ,
που δεν επένδυσε σε κλασικές δομές και μέσα,
[σε περιοδικά δηλαδή], αλλά στις ψηφιακές τεχνολογίες.

Αλλωστε ήταν η πρώτη, που εδώ και δώδεκα (!) χρόνια [όταν ο έντυπος τύπος ήταν στο ζενίθ του] ξεκίνησε μακράν όλων την ψηφιακή ενημέρωση στην αγορά ΤΠΕ με το ictplus.gr, η νέα δυναμική μορφή του οποίου τεστάρεται ήδη από ομάδα πιστών και powerfullαναγνωστών του. Η ομάδα της Τeamworks ήδη εργάζεται [δεν σταμάτησε άλλωστε] στα επόμενα ψηφιακά σχέδιά της, τα οποία εντός των ημερών θα κοινοποιηθούν στους χρήστες, που τα περιμένουν για να τα αξιοποιήσουν στις ιδιόρρυθμες συνθήκες που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και η αγορά ΤΠΕ.

Είναι επίσης απολύτως αυτονόητο ότι είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να υποστηρίξουμε τις νέες απαιτήσεις των δύσκολών και πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνετε, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα που υποστηρίζει το ictplus.gr [μακράν πρώτο σε αναγνωσιμότητα στο Β2Β επαγγελματικό κοινό των ΤΠΕ/ICT], είναι το απόλυτο μέσο και εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Εχοντας μεταθέσει το
Greek ICΤ Forum- Infomobility World 
την Πέμπτη 14 Μαϊου 2020 [αρχικά]
στο  Ξενοδοχείο Wyndham Grand και
διατηρώντας την διεξαγωγή
του
Sm@rt Cities- Digit@l Citizens 
στις 17 και 18 Ιουνίου, στο ίδιο χώρο
συνεχίζουμε την καθημερινή
ψηφιακή επικοινωνία μας
με όλη την αγορά Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών
και την ίδια αν όχι και ισχυρότερη
παρουσία και διείσδυση στην ενημέρωσή σας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους
κουράγιο, δύναμη, αντοχή και υπομονή και
να συναντηθούμε χωρίς να λείψει κανείς στο προσεχές 
 22ο Greek ICT Forum- Infomοbility World,
 την Πέμπτη 14 Μαϊου στο Ξενοδοχείο WyndhamGrand.


Η Πληροφορική και οι Ψηφιακές Τεχνολογίες
είναι από τους ελάχιστους τομείς στους οποίους
βασίζεται η χώρα για να βγει όρθια από την λαίλαπα του κορονοϊόυ
και από τους πρώτους που θα ανακάμψει ταχύτατα.Γιάννης Χαλαβαζής
Διευθύνων Σύμβουλος Teamworks

ΑΡΧΕΙΟ - SCRIPTA MANENT

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 52 επόμενη > τελευταία >>