ICT plus
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

20/3/2020
Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 πραγματοποιείται το 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΕΤΤ με ειδική θεματική ενότητα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης στο βήμα του 21ου Greek ICT Forum.


Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 πραγματοποιείται το 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens , στην Πλατεία Καραϊσκάκη επι της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αχιλλέως 2, με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΕΤΤ, Συνέδριο με θεσμική αναγνώριση, επίκεντρο επιχειρηματικών εξελίξεων και διαχρονικό επαγγελματικό βήμα για τα στελέχη της Πληροφορικής, των Ψηφιακών Επικοινωνιών και των Υποδομών Υψηλής Τεχνολογίας, έχοντας βασικό θεματολογικό άξονα:

Enterprise Mobility: Η Ψηφιακή Πρόκληση για τις 
Σύγχρονες Ελληνικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου Greek ICT ForumInfomobility World, υπαγορεύθηκε μετά την κλιμάκωση των κρουσμάτων του κορονοϊου 

Το Συνέδριο Greek ICT Forum – Infomobility World, το οποίο εμπλουτίζεται με ειδική θεματική ενότητα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, απευθύνεται εδώ και 22 χρόνια σε Επαγγελματίες Πληροφορικής, Tηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, με στόχο την ανάδειξη ολοκληρωμένων υλοποιήσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογικών Τάσεων και Ψηφιακών Υποδομών και Υπηρεσιών, που αποτελούν τους «πυλώνες» της επιτυχημένης πορείας Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων. Παράλληλα οι εταιρίες του Κλάδου έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν σε επαγγελματικό κοινό τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, υποδομές, προϊόντα, καθώς και τεχνολογικές τάσεις και προοπτικές της αγοράς Ψηφιακών Υπηρεσιών και Υποδομών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Greek ICT ForumInfomobility World διοργανώνεται Εκθεση Χορηγών Εταιρειών, στην οποία παρουσιάζονται εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες Ψηφιακής Τεχνολογίας.

ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ GREEK ICT FORUM– INFOMOBILITY WORLD
Οι θεματολογικοίά ξονες και οι ενότητες του 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World επικεντρώνονται στους κυρίαρχους τεχνολογικούς τομείς και τάσεις της Ψηφιακής Βιομηχανίας όπως: Cloud, 5G, Internet of Things (IoT), Software As Α Service (SaaS), Infrastructure As a Service (IaaS), Networks as A Sevice (NaaS), Platform as A Service (PaaS), Next Gen Networks (NGN), Smart Apps, Digital Security, Connected cloud, Artificial Intelligence, Blockchain, BPR, Big Data Analytics, αλλά και σε κλασικές ψηφιακές εμπορικές και διαχειριστικές εφαρμογές, οι οποίες «μετασχηματίζονται» λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων της Πληροφορικής, των νέων ψηφιακών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, 5G και του fast internet.

Με βάση τις τάσεις στους τομείς των ΤΠΕ/ICT το 22ο Συνέδριο Greek ICΤ Forum – Infomobility World αποτελείται από τέσσερις Συνεδριακές Ενότητες και με ειδική θεματική ενότητα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους Συνέδρους να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις σε σειρά σημαντικών τομέων, αλλά και στις Εταιρείες να παρουσιάσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους σε επαγγελματικό κοινό.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Οι κύριες θεματολογικές κατευθύνσεις του 22ου Greek ICT Forum - Infomobility World είναι οι εξής:

 1.  H Ψηφιακή Διασύνδεση Εφαρμογών και Υποδομών στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Επιχειρήσεων και Φορέων: Mε κύριους άξονες τις νέες Τεχνολογίες ICΤ, τις υπηρεσίες Ψηφιακών Επικοινωνιών, όπου το Διαδίκτυο περνάει στην εποχή των GBits, δημιουργούνται πρωτόγνωρες δυνατότητες για την αύξηση της παραγωγικότητας και της λειτουργικότητας Επιχειρήσεων και Φορέων.

 2.  Οι Ψηφιακές Προκλήσεις για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Εποχή του Industry 4.0: Σημαντικοί ICT Managers Επιχειρήσεων και Φορέων καταγράφουν και περιγράφουν τις στρατηγικές, τις διαδικασίες και τις μεθοδολογίες που υλοποιούν προκειμένου Επιχειρήσεις και Φορείς να περάσουν, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε ένα νέο ανταγωνιστικό και σύνθετο περιβάλλον.

 3.  Πως οι σύγxρονες Ψηφιακές Τεχνολογίες αλλάζουν τις Επιχειρηματικές Στρατηγικές: Οι ομιλητές της συνεδριακής ενότητας θα παρουσιάσουν πως διαφοροποιούνται Στρατηγικές, αλλάζουν Μεθοδολογίες και Ενέργειες μέσα από τις ψηφιακές δυνατότητες με τελικό στόχο την ισχυροποίηση της θέσης Επιχειρήσεων και Φορέων. Ποιες είναι οι δυνατότητες των Ψηφιακών Τεχνολογιών στον κλασικό τομέα των ΤΠΕ/ICT, αλλά και των υπηρεσιών Ultra-Fast Broadband, IoT, 5G, Cybersecurity στις νέες Στρατηγικές και να αναδιατάξουν τους στόχους τους.

 4.  Η μετάβαση στις Μobile Applications και στην εποχή του Ιnfomobility: Όλα αλλάζουν και όλα μετασχηματίζονται στις Επιχειρήσει από την συνέργια Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών. Οι ραγδαίες μεταβολές στη λειτουργία Επιχειρήσεων και την συμπεριφορά των Καταναλωτών μέσα από νέες εφαρμογές Πληροφορικής, MobileApplicationsκαι Κινητής Τηλεφωνίας – 5G. Οι καινοτομίες που εισάγονται στο Marketing, στις Πωλήσεις και στην προσέλκυση των Πελατών από την συνένωση Πληροφορικής (Info) και της «Φορητότητας» των Ψηφιακών Εφαρμογών (Mobility).

Το 22ο Greek ICΤ ForumInfomobility World θα ολοκληρωθεί με την καταληκτική Συζήτηση «Στρογγυλής Τραπέζης» όπου θα κατατεθούν προτάσεις για την αναγκαιότητα μίας συνεκτικής Εθνικής Στρατηγικής για τις ΤΠΕ, θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα κληθούν να σχολιάσουν πολιτικοί, υπηρεσιακοί, θεσμικοί παράγοντες, όπως και υψηλόβαθμα στελέχη από Φορείς και Εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Greek ICT Awards: Ο διαχρονικός Θεσμός Διακρίσεων στις ΤΠΕ
Ο θεσμός των Greek ICΤ Awards ξεκίνησε στο 8ο Greek ICT Forum. Στο διάστημα αυτό ανέδειξε την προσφορά σημαντικών στελεχών του τομέα των ΤΠΕ. όπως επίσης και την επιτυχή υλοποίηση σημαντικών δομών και υπηρεσιών σε Επιχειρήσεις και Φορείς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Στο 22o Greek ICT Forum ο νέος κύκλος των Greek ICT Awards επιδιώκει να «φωτίσει» πρόσωπα των ΤΠΕ, επιτυχημένες υλοποιήσεις και την σημασία τους στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνία.

ΑΡΧΕΙΟ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 184 επόμενη > τελευταία >>