ICT plus
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

13/1/2020
250 εγκαταστάσεις. Μια κορυφαία λύση της Canon στον κλάδο των inkjet εκτυπώσεων μεγάλου όγκου

Η καθιερωμένη πλέον λύση εκτύπωσης inkjet σε διάσταση B3 γεφυρώνει το χάσμα της ταχύτητας και της παραγωγικότητάς ανάμεσα στους εκτυπωτές κομμένου φύλλου υψηλών επιδόσεων με toner και στους εκτυπωτές Inkjet συνεχούς τροφοδοσίας. Επωφεληθείτε αναβαθμίζοντας την εργασία σας, και ενδυναμώστε την επιχειρησιακή σας λειτουργία με μικρότερο κόστος.

Η σειρά  VarioPrint i-series  της Canon έκανε την εμφάνισή της στην αγορά τον Αύγουστο του 2015, και σήμερα μετρά σχεδόν 250 εγκαταστάσεις παγκοσμίως σε κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των  οποίων η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία. Οι χρήστες είναι τόσο εντυπωσιασμένοι με την τεχνολογία, με αποτέλεσμα πάνω από το 20% της πελατειακής μας βάσης να έχει επενδύσει ξανά  σε μια ακόμα αγορά ενός προϊόντος της σειράς.

Κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
Με τη σειρά VarioPrint i-series, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα εκτυπώνοντας περισσότερες από 400.000 έγχρωμες σελίδες A4 την ημέρα με απαράμιλλο χρόνο λειτουργίας και διπλάσια ταχύτητα που ξεπερνά το 90% σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές. Ο Michel Bourrienne, Πρόεδρος της Ingenidoc (Γαλλία), υπεύθυνος για την εκτύπωση εγγράφων και πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών, αναφέρει: «Το βασικό πλεονέκτημα είναι η αύξηση της ταχύτητας παραγωγής στην  εκτύπωση βιβλίων και φυλλαδίων. Τώρα μπορούμε να εκτυπώσουμε 300 έγχρωμες σελίδες A4 ανά λεπτό, διπλάσιος όγκος από τον αντίστοιχο που μπορούσαμε να επιτύχουμε στο παρελθόν. Ο εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας του VarioPrint i300 μας δίνει τη σιγουριά να μπορούμε να λαμβάνουμε παραγγελίες μέχρι το μεσημέρι και να παραδίδουμε την επόμενη μέρα».

Υψηλή ποιότητα + Χαμηλή τιμή = Υψηλότερα περιθώρια κέρδους
Η εκτύπωση με μελάνι σε συνήθη  φύλλα  offset σε υψηλή ταχύτητα, γίνεται με τη χρήση τεχνολογίας ColorGrip. Τα μελάνια iQuarius MX της VarioPrint i-series είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, που χρησιμοποιούν στις εκτυπώσεις επιχρισμένα χαρτιά offset, για εφαρμογές γραφικών τεχνών υψηλής ποιότητας. Κατά το τελευταίο έτος, έχουμε συνεργαστεί στενά με την υφιστάμενη πελατειακή μας βάση στο επίπεδο των βελτιώσεων της ποιότητας και στην ενσωμάτωση πρόσθετων λειτουργιών, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από ανώτερες ρυθμίσεις ποιότητας εικόνας και να έχουν στη διάθεσή τους μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, με πιο ομαλές διαβαθμίσεις χρώματος και σε βαθύτερες μαύρες αποχρώσεις.

Η ποιότητα ήταν πρωταρχικό στοιχείο για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Trond Erik Isaksen, στην μονάδα εκτύπωσης βιβλίων  Livonia Print (Λετονία), όπως εξηγεί: «Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Θέλουμε οι πελάτες να μπορούν να επιλέγουν την ψηφιακή παραγωγή με όρους ίσης ποιότητας με τα προϊόντα λιθοτυπίας. Χρειαζόμαστε επίσης απόλυτη συνέπεια ανάμεσα σε ένα λιθοτυπικό πρωτότυπο και σε μια ψηφιακή εκτύπωση, από το χαρτί  εκτύπωσης μέχρι την αναπαραγωγή των χρωμάτων. Προτείνουμε την καλύτερη λύση παραγωγής για κάθε μεμονωμένη εργασία, με βάση τις παραμέτρους της εργασίας, τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, τον όγκο, κ.λπ.».

Οι πελάτες μπορούν να εκτυπώνουν συνδυασμούς μονόχρωμων και έγχρωμων εφαρμογών   σε πάνω από 1.000 δοκιμασμένα και εγκεκριμένα μέσα, όλα σε μια μηχανή. Σε σύγκριση με τις μηχανές offset, η παραγωγικότητα ενισχύεται από τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης οn-demand, και τα οφέλη του παραγωγικού μοντέλου “white paper”, το οποίο μετατρέπει τις λευκές σελίδες σε ολοκληρωμένα προϊόντα.

Ο Mathijs Suidman, Διευθυντής Media, CB (Ολλανδία και Βέλγιο), εξηγεί:
"Οι εκδόσεις εκπαιδευτικών βιβλίων εξατομικεύονται ολοένα και περισσότερο. Με την τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης της Canon, η επιχείρησή μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την αναδυόμενη τάση. Βλέπουμε πλέον αυξανόμενα αιτήματα από εκδότες εκπαιδευτικών έργων για την εξατομίκευση του περιεχομένου που προσφέρουν στην αγορά τους, και η ψηφιακή εκτύπωση κατ΄ απαίτηση ικανοποιεί τέτοιες ανάγκες».

Πλήρης αυτοματοποίηση 
Παρέχουμε απρόσκοπτες, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για να επιταχύνουμε τη διαδικασία παραγωγής και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας πάνω στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν σε αυτόν τον τομέα. Η σειρά VarioPrint i συνδέει τα πολύπλοκα πληροφοριακά συστήματα και τις λύσεις τελικής επεξεργασίας από τρίτους προμηθευτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να περικόψετε το χρόνο φινιρίσματος στο μισό, με νέες επιλογές φινιρίσματος για τη δημιουργία φυλλαδίων με διάτρηση και κοπή.

 

ΑΡΧΕΙΟ - ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 136 επόμενη > τελευταία >>