ICT plus
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

3/1/2020
Η Samsung έφερε το 5G με τη διάθεση περισσοτέρων από 6,7 εκατομμύριων 5G Galaxy συσκευών το 2019

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι το 2019, διέθεσε προς πώληση περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια 5G Galaxy smartphones παγκοσμίως, προσφέροντας στους καταναλωτές εμπειρίες ταχύτητας και απόδοσης επόμενης γενιάς1. Τον Νοέμβριο του 2019, η Samsung κατείχε ηγετική θέση στον κλάδο με το 53,9% της παγκόσμιας αγοράς 5G smartphones. Η εταιρεία προσέφερε πέντε διαφορετικές 5G Galaxy συσκευές παγκοσμίως2, συμπεριλαμβανομένων των S10 5G, Note10 5G και Note10+ 5G, καθώς και των A90 5G και Fold 5G.

"Οι καταναλωτές ανυπομονούν να ζήσουν την εμπειρία του 5G και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε συσκευές για την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G", δήλωσε ο TM Roh, , President και Head of Research & Development του Τμήματος IT & Mobile Communications Division της Samsung Electronics. "Για τη Samsung, το 2020 θα είναι η χρονιά του 5G Galaxy και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το 5G σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες συσκευών προσφέροντας εμπειρίες που έμοιαζαν εφικτές".

Το Galaxy Tab S6 5G, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα το πρώτο τρίμηνο του 2020, θα είναι το πρώτο 5G tablet παγκοσμίως με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σε συνδυασμό με τη δύναμη και την απόδοση της σειράς Galaxy Tab3. Με την premium οθόνη, τις δυνατότητες πολυμέσων και το 5G, το Galaxy Tab S6 5G προσφέρει υψηλής ποιότητας τηλεδιάσκεψη μέσω βίντεο, καθώς και μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης ζωντανών και προεγγεγραμμένων βίντεο, αναπαραγωγή πολυμέσων από cloud, αλλά και online παιχνίδια με φίλους.

"Τα 5G smartphones συνέβαλαν στο 1% των παγκόσμιων πωλήσεων smartphones το 2019. Ωστόσο, το 2020 αναμένεται εξαιρετική άνοδος, καθώς τα 5G smartphones αναμένεται να αυξηθούν4 κατά 1.687%, συμβάλλοντας κατά 18% στην αύξηση του συνολικού όγκου πωλήσεων smartphones παγκοσμίως", δήλωσε ο Neil Shah, Vice President of Research στην Counterpoint Research. Επιπλέον, πρόσθεσε: "Η Samsung είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που οδήγησαν την ανάπτυξη της αγοράς 5G το 2019 με ολοκληρωμένες λύσεις από 3GPP πρότυπα, ημιαγωγούς, και κινητές συσκευές μέχρι εξοπλισμό δικτύου. Η Samsung βρίσκεται στην εξαιρετική θέση να κεφαλαιοποιήσει τις ευκαιρίες 5G ανάπτυξης κατά την επόμενη δεκαετία επενδύοντας περαιτέρω και αξιοποιώντας την ήδη ηγετική της θέση».

Για σχεδόν δέκα χρόνια, η Samsung συνεργάστηκε στενά με παρόχους, ρυθμιστικές ομάδες και κυβερνητικές υπηρεσίες για να αναπτύξει την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G και να φέρει το 5G από τις συνθήκες εργαστηρίου, στην καθημερινότητα. Ως κορυφαίος συνεργάτης σε ομάδες του κλάδου όπως οι 3GPP και O-RAN Alliance, η Samsung δεσμεύεται για μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση στη δικτύωση, η οποία συμβάλει στην επιτάχυνση της παροχής του 5G σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. Κατά το τελευταίο έτος, επιπλέον της παρουσίασης ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου 5G συσκευών, η Samsung έφθασε σε πολλά ιστορικά ορόσημα, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού δικτύου για την πρώτη παγκόσμια εμπορική παροχή 5G δικτύου στην Κορέα, ενώ επίσης συνεργάζεται στενά με παρόχους για την επέκταση δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο.

Το 2020, η Samsung θα συνεχίσει να ηγείται της αγοράς 5G εισάγοντας νέες καινοτομίες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ταχύτητα, την απόδοση και την ασφάλεια των 5G Galaxy συσκευών. Αυτές οι εξελίξεις θα παρέχουν σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους πρόσβαση σε νέες κινητές εμπειρίες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούν και αλληλεπιδρούν με ταινίες, τηλεόραση και αθλήματα, καθώς και με τον τρόπο που παίζουν και επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένεια τους.

1Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Samsung Electronics.
2
Counterpoint Research: Monthly Market - Παγκόσμια αποστολή 5G smartphone από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2019
3Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η διαθεσιμότητα δικτύου ποικίλλει βάσει παρόχου
4
Counterpoint Research: Market Outlook - Πρόβλεψη smartphone 5G ανά περιφέρεια

ΑΡΧΕΙΟ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1127 επόμενη > τελευταία >>