ICT plus
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

SCRIPTA MANENT

8/1/2020
Τι ετοιμάζει η TEAMWORKS για το 2020 στην ελληνική αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ψηφιακών Επικοινωνιών και Υπηρεσιών

.
Εδώ και 22 χρόνια η Teamworks έχει δημιουργήσει στην αγορά ΤΠΕ/ICΤ ένα επιτυχημένο και ολοκληρωμένο «πλέγμα» υπηρεσιών marketing, επικοινωνίας και ενημέρωσης, το οποίο αξιοποιούν χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες και φορείς της Ψηφιακής Αγοράς. Το 2020 είναι για την Teamworks έτος σημαντικών αλλαγών, οι οποίες υπαγορεύονται από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις αυξημένες ανάγκες επιχειρήσεων και φορέων για συνδυασμένες υπηρεσίες marketing, επικοινωνίας και ενημέρωσης.


Συγκεκριμένα:
 1)  Ενεργοποιείται η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης και επικοινωνίας του ictplus.gr με εντελώς νέο interface, τεχνικές δυνατότητες, αξιοποίηση videoconferences, διαδραστικής επικοινωνίας και προβολής, αποδοτικών ευκαιριών διαφήμισης, χρήσης νέων εργαλείων ψηφιακού marketingκαι πολλών άλλων νέων ψηφιακών χαρακτηριστικών. 
 2) To Greek ICT Forum και το Infomobility θα διεξάγονται πλέον στον Μάρτιο αντί στο τέλος του χρόνου, αμέσως μετά την διοργάνωση της κορυφαίας και παγκόσμιας Εκθεσης Mobile World Congress στην Βαρκελώνη. 
 3) Τo Τop Level Meeting τον Μαϊο
 4)
To Smart Cities – Digital Citizens και το Infonation θα διεξάγονται τον Ιούνιο.
 5) Το ICT Security World τον Οκτώβριο και 
 6) Το e-Government Forum – Digital Health & Care τον Νοέμβριο.

Η νέα κατανομή των Συνεδρίων της Teamworks υπαγορεύθηκε μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών επικοινωνίας και marketing των εταιρειών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, από τις ραγδαίες μεταβολές στην διεθνή και ελληνική αγορά ΤΠΕ/ICT και από σειρά εξελίξεων, oι οποίες υπαγορεύουν μία νέα προσέγγιση στην φιλοσοφία οργάνωσης των Συνεδρίων ως το επίκεντρο πολλαπλής επιχειρηματικής αξιοποίησής τους.

Αναλυτικά:

     Το Greek ICT Forum, το Συνέδριο - Θεσμός που κυριαρχεί επί είκοσι δύο χρόνια στην ελληνική αγορά Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών από το 1999, αλλάζει μήνα διεξαγωγής και από τον Οκτώβριο μεταφέρεται τον Μάρτιο. Οι λόγοι έχουν άμεση σχέση με την καλύτερη και πιο αποδοτική επικοινωνία και ενημέρωση του κοινού για τις ψηφιακές εξελίξεις στην διεθνή αγορά με αφορμή και την διοργάνωση της παγκόσμιας Εκθεσης του Mobile World Congress  στην Βαρκελώνη.Εντός του Greek ICT Forum διεξάγεται το Συνέδριο Infomobility ως ανεξάρτητη, αλλά απόλυτα συνδεδεμένη συνεδριακή διοργάνωση, το οποίο επικεντρώνεται στις ψηφιακές τεχνολογίες, εφαρμογές και υπηρεσίες που αξιοποιούν τα Δίκτυα Νέας Γενιάς και 5G. Η συνδιοργάνωση των δύο Συνεδρίων αποσκοπεί στη συνύπαρξη των κλασικών εφαρμογών και υπηρεσιών ICT με τις νέες κατευθύνσεις που φέρνει η ενσωμάτωση των εννοιών «information», «mobility» και «digitalization» στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Επιχειρήσεων . Στο πλαίσιο των δύο Συνεδρίου απονέμονται οι Διακρίσεις Greek ICT Awards. 

     Tο 5ο Smart Cities- Digital Citizens, διήμερο Συνέδριο – Εκθεση, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών, υπηρεσιών και έργων για την ανάπτυξη «Έξυπνων» και «Βιώσιμων» Πόλεων, θα διεξαχθεί τον προσεχή Απρίλιο.
Στο Συνέδριο συμμετέχουν στελέχη Δήμων, Περιφερειών και συλλογικών Φορέων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, ενώ είναι το σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και στελέχη Επιχειρήσεων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ενέργειας, Υποδομών, Ανακύκλωσης, Βιιώσιμης Ανάπτυξης, που έχουν άμεση σχέση με την αξιοποίηση του συνολικού εύρους των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας, των λύσεων και υπηρεσιών για την Αστική Ανάπτυξη στις Ελληνικές Πόλεις. Ως ανεξάρτητη Συνεδριακή διοργάνωση του Sm@rt Cities – Digital Citizens εντάσσεται και το Συνέδριο Infon@tion για τον Ψηφιακό Πολιτισμό και Τουρισμό, που αποτελούν ουσιαστικό παράγοντας ολιστικής αστικής ανάπτυξης.

     Tο Τop Level Meeting, θα διεξαχθεί τον Μάϊο σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Οι συναντήσεις Top Level Meeting ξεκίνησαν πριν δέκα έξη χρόνια και αφορούν στην παρουσίαση και ανταλλαγή θέσεων και απόψεων μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων που έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη των ΤΠΕ και υψηλόβαθμων στελεχών Επιχειρήσεων, Φορέων και παραγόντων του Δημόσιου τομέα Έχουν στόχο να συνθέσουν πολιτικές, θεσμικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές προτάσεις για την ανάπτυξη του Κλάδου των ΤΠΕ/ICT και την ενημέρωση των στελεχών της αγοράς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο.

     Το 6ο ICT Security World,  το απόλυτο σημείο αναφοράς Επιχειρήσεων, Φορέων, Επαγγελματιών και Επιστημόνων του χώρου της Ψηφιακής Ασφάλειας και των Κρίσιμων Υποδομών, θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο 2020. Είναι μία αποκλειστικά B2B διοργάνωση με στόχο την συνάντηση επαγγελματιών, τεχνοκρατών, στελεχών Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Δημοσίων Φορέων προκειμένου να παρουσιαστούν και να αναλυθούν Τεχνολογίες, Τάσεις, Υπηρεσίες, Εγκαταστάσεις και Λύσεις στον τομέα της Ψηφιακής. Στο Συνέδριο απονέμονται οι Διακρίσεις «Αιγίς» και Ασπίς», που αφορούν σε Φορείς και πρόσωπα που διακρίνονται στην προστασία Επιχειρήσεων και της ελληνικής κοινωνίας από ψηφιακές απειλές και την κακή χρήση του Διαδικτύου.

      Το 10ο e-Government Forum διεξάγεται τον προσεχή Νοέμβριο με βασικό θεματολογικό πλαίσιο την καταγραφή Τεχνολογιών, Τάσεων,Υλοποιήσεων Εργων και Υπηρεσιών στον χώρο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δημόσιου τομέα, το e-Government Forum είναι το μοναδικό Συνέδριο, που διοργανώνεται στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο εξαιρετικά σημαντικό χώρο. Μετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη και μέλη των Διευθύνσεων Πληροφορικής Υπουργείων, Δημοσίων Υπηρεσιών και Φορέων, Σύμβουλοι, Στελέχη εταιρειών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών. Σημαντικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι παρουσιάσεις επιτυχημένων υλοποιήσεων (casestudies), ενώ η θεματολογία πλαισιώνεται και συγγενή θέματα όπως η Διαχείριση Προσωπικού, η Βελτίωση Διοικητικών Διαδικασιών κ.α. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονέμονται οι Διακρίσεις e-Government Awards. Ως ανεξάρτητη διοργάνωση στο e-Government Forum εντάσσεται το Συνέδριο Digital Health & Care για τα Ψηφιακά Συστήματα Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η νέα χρονική κατανομή των Συνεδρίων της Teamworks:

     Yπαγορεύεται από σειρά νέων συνθηκών και απαιτήσεων που προέρχονται τόσο από τις νέες ανάγκες επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών, τις αυξανόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις, όσο και από την λειτουργία των Φορέων του Δημόσιου και Τραπεζικού τομέα.

     Προσδίδει νέες δυνατότητες σχεδιασμού και αξιοποίησης προγραμμάτων και ενεργειών προβολής, επικοινωνίας και marketingτων εταιρειών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Υπηρεσιών.

      Αξιοποιεί οριζόντιες και κάθετες συνέργιες σε νέους τομείς της αγοράς ΤΠΕ που έχουν δημιουργηθεί από την σύγκληση των Ψηφιακών Τεχνολογιών και ενδιαφέρουν όλο και πιο μεγαλύτερες ομάδες επαγγελματιών

     Αναδεικνύει στο έπακρο τις επενδύσεις των εταιρειών ΤΠΕ/ICT, οι οποίες αξιοποιούν τις συνδυασμένες υπηρεσίες marketing, προβολής και επικοινωνίας, μέσω του ictplus.gr, που προσφέρει η Teamworks.

Σε κάθε περίπτωση το 2020 αποτελεί έτος στο οποίο η υπερεικοσαετής παρουσία της Teamworks στον χώρο των ΤΠΕ/ICT επιβραβεύεται από την συστηματική παρουσία των μεγαλύτερων, των πλέον δυναμικών, καινοτόμων, εξωστρεφών και ισχυρών εταιρειών, την πολυπληθή συμμετοχή επαγγελματιών Συνέδρων στα Συνέδριά της και την καθολική αποδοχή του ictplus.gr, το οποίο βρίσκεται διαχρονικά στην κορυφή της επισκεψιμότητας των επαγγελματιών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ψηφιακών Επικοινωνιών και Υπηρεσιών.

ΑΡΧΕΙΟ - SCRIPTA MANENT

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 53 επόμενη > τελευταία >>