ICT plus
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

9/12/2019
Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, απονέμονται οι Διακρίσεις Greek ICT Awards 2019. Επικεντρώνονται σε πρωτοβουλίες και δραστηριότητες Κοινωνικής Ευθύνης και Πολιτισμού.

Στην άνω φωτογραφία εν έτει 2005  ο τότε ΓΓ Πληροφορικών Συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Καθηγητής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου έχει παραλάβει την διάκριση Greek ICT Awards, η οποία υπάρχει στην μεγάλη αίθουσα συσκέψεων της ΓΓ Πληροφορικών Συστημάτων. Την απονομή της Διάκρισης έκανε ο τότε υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Τάσος Νεράντζης, ο οποίος την ίδια χρονιά [το 2005] είχε υπογράψει την απόφαση του ανοίγματος της ελληνικής αγοράς Τηλεπικοινωνιών. 


Mε τη συμμετοχή των υφυπουργών κ.κ Γεωργίου Γεωργαντά, Γρηγόρη Ζαριφόπολου, των Γενικών Γραμματέων Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου και Λεωνίδα Χριστόπουλου, των Διευθύνοντων Συμβούλων, της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» κ. Σταύρου Ασθενίδη, της ΗΔΙΚΑ κας Νίκης Τσούμα, εκπροσώπους και πρωταγωνιστές της αγοράς ΤΠΕ/ICT αλλά και με υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Φορέων πραγματοποιείται το 21o Greek ICT Forum, την  Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ επί της οδού Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα.

Το Συνέδριο Greek ICT Forum κυριαρχεί στην ελληνική αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών και έχει κερδίσει επάξια την θεσμική αναγνώριση του κλάδου, ως επίκεντρο επιχειρηματικών εξελίξεων και διαχρονικό επαγγελματικό βήμα για τα στελέχη της Πληροφορικής, των Ψηφιακών Επικοινωνιών και των Υποδομών Υψηλής Τεχνολογίας.

Ο θεματολογικός άξονας του 21ου Greek ICT Forum είναι :

Το Ψηφιακό Επιχειρείν και οι προκλήσεις των
Cloud, 5G, IoT, CyberSec & ΑΙ

Το Συνέδριο απευθύνεται εδώ και 21 χρόνια σε επαγγελματίες του τομέα Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, οι οποίοι παρουσιάζουν ολοκληρωμένες υλοποιήσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού, οι οποίες αποτελούν τους «πυλώνες» της επιτυχημένης πορείας Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων. Παράλληλα οι εταιρίες του Κλάδου θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν σε ένα κοινό, που αποτελείται από Επαγγελματιών και Στελέχη τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, υποδομές, προϊόντα, καθώς και τεχνολογικές τάσεις και προοπτικές της αγοράς.

  Ε Δ Ω     δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Συνεδρίου  

και

  Ε Δ Ω   δηλώνετε [χωρίς κόστος] τη  συμμετοχή σας

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 21ου  Greek ICT Forum , θα απονεμηθούν και οι Διακρίσεις   Greek ICT Awards, που αποτελούν διαχρονικό θεσμό στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, καθώς από το 2005 αναδεικνύουν τις βέλτιστες λύσεις και υπηρεσίες ΤΠΕ σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, πρόσωπα που ξεχωρίζουν από τις δραστηριότητές τους σε τομείς των ΤΠΕ. Τα τελευταία χρόνια οι Διακρίσεις Greek ICT Awards έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στους τομείς της Εταιρικής Ευθύνης και του Πολιτισμού.

Ειδικά για φέτος θα απονεμηθούν διακρίσεις στις εξής εταιρείες (αλφαβητικά):

στον ΟΤΕ και στην COSMOTE 
α)
για το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Graduate Trainee Program», με το οποίο νέες και νέοι απόφοιτοι καταρτίζονται και εκπαιδεύονται σε σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, ψηφιακές διαδικασίες και σύγχρονες μεθοδολογίες Διοίκησης.
β) για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ο κώδικας της Τέχνης» με θέμα την άγνωστη ιστορία 75 εμβληματικών ελληνικών έργων γλυπτικής, ζωγραφικής, χρυσοχοΐας και αγγειογραφίας.
στον Ομιλο QUEST
για την ενίσχυση της Δράσης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, που έχει στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων, που τις οδηγούν στη φτώχεια, στον αποκλεισμό και στην κοινωνική απομόνωση.
στη NOVA
α)
 για την επικοινωνιακή στήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του Αθλητισμού, της δύναμης και της αισιοδοξίας, που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.
β) για την συμπαραγωγή της ταινίας «Πολυξένη», η οποία αποτέλεσε την πρόταση της Ελλάδας για την τελική πεντάδα υποψηφιοτήτων ξενόγλωσσης ταινίας στην
91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2019.
στη WIND
για το Πρόγραμμα Κατάρτισης «WIND Young Talents - Graduate Trainee Program», με το οποίο νέες και νέοι απόφοιτοι ΑΕΙ επιμορφώνονται, εκπαιδεύονται σε σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, ψηφιακές διαδικασίες, σύγχρονες μεθοδολογίες Διοίκησης και βρίσκουν αποδοτική απασχόληση στην εταιρεία.


Greek ICT Awards: Ενας Διαχρονικός Θεσμός

Οι Διακρίσεις Greek ICT Awards από το 2005 είναι ένας διαχρονικός Θεσμός

αναγνώρισης και επιβράβευσης έργων, προγραμμάτων και ανάπτυξης λύσεων στον χώρο της ελληνικής αγοράς ΤΠΕ/ICT. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως το 2007  ως κορυφαίοι Ελληνες ICΤ Managers στον Δημόσιο τομέα αναδείχθηκαν ο κ. Αντώνης Στρίκης και ο κ. Μαρίνος Σιγάλας, Διευθυντικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) οι οποίοι υλοποίησαν την λειτουργική ενσωμάτωση των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών της Ολυμπιάδας των Αθηνών 2004 στις υποδομές των Εφοριών της χώρας και στις κεντρικές υποδομές επεξεργασίας στοιχείων της ΓΓΠΣ.

Το έργο είχε σαν αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση των δυνατοτήτων επεξεργασίας στοιχείων της ΓΓΠΣ και των Εφοριών όλης της χώρας, επέτρεψε στα στελέχη και στις εταιρείες που έχουν αναλάβει έργα της Γραμματείας να αποκτήσουν ισχύ επεξεργασίας πολλαπλάσια των προηγούμενων υποδομών, να επεκτείνουν και να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που διαθέτουν προς τους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Ανάλογη διάκριση απονεμήθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της ΓΓΠΣ, το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία αυτών των έργων, παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Αναστάσιο Νεράντζη.

ΑΡΧΕΙΟ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 186 επόμενη > τελευταία >>