ICT plus
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

27/11/2019
Από τα αδια-χείριστα που μπορεί να σου τύχουν: ΚΑΙ ο Πρωθυπουργός ΚΑΙ ο αρμόδιος Υπουργός να σου την πέφτουν άσχημα σε δύο μέρες

Ποια ακριβά data και κουταμάρες. Πάμφθηνα είναι στην Ελλάδα, όπως ακούστηκε, εμπεριστατωμένα και με στοιχεία των ίδιων των εταιρειών. Πέφτουν συνέχεια οι τιμές [ από που δεν ξέρω? ] και νάσαστε και ευτυχείς και ευχαριστημλενοι. Και επειδή εμείς φτάνουμε στον "πυρήνα" της είδησης και της ενημέρωσης να ξέρετε ότι ο Σύριζα [ Ναιιιιι ! ! !  Ο Σύριζα(ς) ] είναι ο βασικός αίτιος της μείωσης των τιμών. Αψευδής απόδειξη η άνω φωτό, στην οποία βλέπετε πως τα συντρόφια οι συριζαίοι με την αύξημένη ζήτηση σε data οδήγησαν στην μείωσή τους. 


Δεν είναι και λίγο μέσα σε δύο μέρες να σου την πέφτουν και ο Πρωθυπουργός και ο καθ΄ύλιν Υπουργός και να σου την λένε ότι είναι πανάκριβος στην υπηρεσία σου από την οποία βγάζει τα περισσότερα κέρδη ως κλάδος. Και βαρύ και ασήκωτο.

Και να γίνεσαι «βούκινο» στα πορτάλια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κα άντε μετά να το μαζέψεις!

Και τι να πεις άραγε?

Να πεις ότι είναι μεγάλη η φορολογία. Οντως έτσι είναι, αλλά σου την ξαναλένε! «Μείωσε εσύ πρώτος τις τιμές σου για να σε δούμε και μετά εμείς θα δούμε τι θα κάνουμε με τους φόρους». Και στο καπάκι σου ψιθυρίζουν: «Θέλεις τα dataπρώτα ή την φορολογία στην TV?»

Να πεις ότι στην μελέτη του Κλάδου των ΤΠΕ εκτιμάται πως η αύξηση της αξίας της αγοράς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) κατά 1 δισ. ευρώ, θα φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη της τάξεως των 40 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία και μάλιστα αθροιστικά 80 εκατ. ευρώ, το 2023. «Και καλά αυτό το «δισάκι» θα το βγάλετε με τα data?» σου αντιγυρίζουν οι «provocateurs», που σου την έχουν στήσει ολούθενες.

Να πεις ότι δίνεις δουλειά σε κόσμο και κοσμάκη, αλλά μετά το σκέπτεσαι, γιατί πάλι οι provocateursθα πάρουν τα στοιχεία των ετών 2000, 2010, 2019 για το απασχολούμενο προσωπικό και θα του την πέσουν αγριότατα και άντε να βγεις ασπροπρόσωπος από τις καρπαζιές που θα εισπράξεις και άντε να ψελλίσεις ότι η τεχνολογία μειώνει θέσεις εργασίας.

Τι να πεις στους τηλε-κωμικούς σεναριολόγους να γράψουν στα παρτάλια ότι τα στοιχεία που βγήκαν «δεν είναι ακριβώς έτσι», αλλά πρέπει να τα διαβάσουμε από πίσω προς τα μπροστά και ως δια μαγείας η ακρίβεια θα μεταφραστεί σε φθήνια? Κακή ιδέα και μην την τολμήσετε αδέλφια Telecomικοί.

Με λίγα λόγια παλληκαρώνες των τηλεπικοινωνιών χθες και προχθές δεν ήταν η καλή σας ημέρα. Και κρίμα στην προετοιμασία και στον σχεδιασμό. Τotaldisasterκαι στις δύο μέρες. Κάτι σαν την μάχη του Βατερλώ και του Κουρσκ μαζί.

Δεν πειράζει παλληκαρώνες Telecomικοί μου. Όλα είναι περαστικά σε αυτή τη ζωή. Αλλωστε σε μερικούς μήνες που θάμπει και ο τέταρτος στην κινητή με τις δικές του τιμές στα «ντάτα» θα δούμε αν φταίει η φορολογία [Που δεν φταίει . . . Μεταξύ μας]

Λοιπόοοοον

Με αφορμή την διήμερη «πρόγκα» να αντιπαρέλθουμε το χθεσινό δικό μας [ερυθρόλευκο] Βατερλώ με την Τότεναμ και να χρυσώσουμε το «χάπι» ελπίζοντας ότι θα κερδίσουμε τους τέως συντρόφους του Ερυθρού Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

Πάντως εσείς δεσμεύστε την ημερομηνία του 21ου ICTForum, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, όπου σας έχουμε διασφαλίσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα με εξαιρετικές ομιλίες και χωρίς «εκπλήξεις» όπως αυτές του διημέρου για τους Telecomικούς.

Αντε να πούμε 

  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ   η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 

 κ α ι   

Κ 
 α  λ   ά      και     Φ Θ Η Ν Α     D  a  a  a  a  t  t  a   a   a  a  a 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 229 επόμενη > τελευταία >>